x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum să ne folosim de energia adusă de Mercur retrograd în beneficiul nostru

Horoscop. Cum să ne folosim de energia adusă de Mercur retrograd în beneficiul nostru

03 Mar 2020   •   11:08
Horoscop. Cum să ne folosim de energia adusă de Mercur retrograd în beneficiul nostru
Sursa foto: Pixabay.com

Mercur retrograd este reprezentantul unei perioade care ne sperie pe toți, însă Your Tango scrie că putem folosi energia care vine odată cu acest eveniment astrologic pentru a putea să vindecăm rănile din trecut.

Mercur retrograd va fi prezent până pe data de 10 martie.

În ciuda faptului că Mercur retrograd aduce cu sine o perioadă plină de provocări, lucrurile pot fi îndreptate spre bine. Astfel, dacă folosim energia pe care acest eveniment astrologic o aduce, putem să ne vindecăm și să lăsăm în urmă trecutul.

Publicația menționată mai sus previntă trei metode prin care putem folosi energia adusă de Mercur retrograd în beneficiul nostru:

1. Acordă atenție deciziilor greșite din trecut

Toți am luat decizii greșite, important este să înțelegem mecanismul din spatele judecății noastre care ne-a dus în punctul în care să greșim, pentru a nu repeta în viitor acest lucru.

2. Nu mai aștepta lucruri ne la cei din jur, ci acordă atenție nevoilor pe care le ai

Când îți este frică să nu fi rănit, ajungi în preajma persoanelor care te vor răni. Acordă mai multă atenție nevoilor pe care le ai și nu mai aștepta ca ceilalți să facă ceva pentru tine, ci muncește pentru propriile aspirații. De asemenea, este important să renunți la persoanele toxice din viața ta.

3. Nu te alimenta cu problemele și dramele celorlalți

Nu încerca să fii un salvator când vine vorba de problemele cu care se confruntă ceilalți, ci concentrează-te pe propriile drame. Încearcă să ai mai multă grijă de propria persoană.  

×
Subiecte în articol: horoscop mercur retrograd