x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum te va afecta Luna nouă în Leu. Drumul spre victorie

Horoscop. Cum te va afecta Luna nouă în Leu. Drumul spre victorie

17 Aug 2020   •   15:09
Horoscop. Cum te va afecta Luna nouă în Leu. Drumul spre victorie
Sursa foto: pixabay.com

Ori de câte ori te simți copleșit, dezorganizat ori crezi că bați pasul pe loc, va exista o Lună nouă care să-ți ofere un alt început. În acest moment al ciclului lunar, virbațiile tale spirituale sunt la cote minime, motiv pentru care nu poi porni la drum. Este, așadar, momentul să lași în urmă ce nu-ți mai folosește, să te ierți pentru trecutul tău și să plantezi semințele unei noi vieți, scrie elitedaily.com

Fiecare Lună nouă are semnificație diferită. Horoscopul lunii august 2020, arată că acum vei fi plin de energie, inspirație și creativitate. De ce să nu profiți de aceste lucruri ?

În data de 18 august, Luna nouă se află în semnul Leului, îndrăzneț, dezinhibat și feroce. Ca zodie, Leul este conectat la copilul interior, ceea ce simbolizează libertatea de a te bucura de propria ta persoană, de a participa la frumusețea vieții fără prejudecăți. Luna nouă te încurajează să înveți din nou cum să experimentezi bucuria imaginației pe  care o trăiai fără efort atunci când erai copil. 

Această Lună nouă își unește forțele cu planeta Mercur, logică și comunicativă, care formează un trigon cu Marte, pasionat și ambițios. Energia care izbucnește din această Lună nouă este puternică și te va duce departe. Dacă ai un obiectiv deja stabilit ori un proiect pe care vrei să-l începi, acum este momentul potrivit. 
În plus, această Lună nouă formează un sextil cu Nordul Nord (destinul tău), ceea ce te va duce în direcția sinelui tău superior. Este un nou început în relațiile tale, deoarece Venus, planeta iubirii și prieteniei formează un sextil cu inovatorul Uranus. 

Iată cum te va afecta Luna nouă în Leu

Berbec

Scoate la suprafață artistul interior și lasă-ți liberă creativitatea. Nu este vorba de a fi perfect sau de a atinge succesul. Simplul act de creativitate în sine este exact realizarea de care ai nevoie. Folosește această perioadă pentru a-ți reaminti că viața nu se referă la respectarea regulilor, ci participarea la bucuria care te înconjoară.

Taur

Rădăcinile tale trebuie udate. Întoarce-te în spațiul tău sacru și reconectează-te cu familia și cu cei dragi. Acesta este un moment frumos pentru a-ți hrăni viața cu dragoste, grijă și compasiune. Meriți un loc sigur care să-ți permită să lași garda jos și să te simți mândru de cine ești, atunci când nimeni nu vede.

Gemeni

Creierul tău este însetat de cunoaștere și activități pe care să te concentrezi. Folosește-ți energia neliniștită învățând lucruri noi, reorganizându-ți proiectele zilnice și realizând mai multe lucruri în același timp. Este momentul ideal pentru a-ți perfecționa felul în care îți comunici gândurile, dar și să asculți când ceilalți vorbesc.

Rac

Este momentul potrivit să observi toate lucrurile binecuvântate care te înconjoară. Ai parte de atât de mult sprijin, încât trebuie să vezi asta. Gândește-te la ce ai nevoie pentru a te simți mai sigur pe universul tău. Crează-ți un plan pentru a putea avea parte de și mai multă stabilitate.

Leu

Te îndepărtezi de învelișurile pe care ți le-ai creat și te apropii mai mult de sinele tău autentic. Nu te mai preocupa de ceea ce cred sau așteaptă ceilalți de la voi. Acum a venit momentul să începi să fii sincer. Singura opinie care contează este a ta. Oamenii potriviți te vor găsi.

Fecioară

Ia o pauză din lumea materială. Concentrează-te asupra preocupărilor tale spirituale. Intră în subconștientul tău prin activități precum yoga, meditație și introspecție. Începi să ai multe intuiții, dar trebuie să te liniștești pentru a le auzi.

Balanța

Ai speranțe și vise care se concentrează sub energia acestei Luni noi. Cu toate acestea, visele implică mult mai mult decât propria ta persoană. Includ o întreagă comunitate. Atinge, conectează-te și deschide-ți inima pentru alți oameni cu care poți face echipă.

Scorpion

Te-ai pregătit pentru acest moment toată viața. Ce te împiedică să concurezi ? Este frica de eșec ? Frica este un semnul că îți pasă să-ți atingi acest obiectiv. Contează atât de mult încât îți asumi riscul să concurezi. 

Săgetător

Oportunități neașteptate vin peste tine. Este posibil ca acestea să nu fi fost niciodată parte din planul tău, dar ar putea conține ingredientul care lipsește, fiindcă nici măcar nu ți-ai dat seama ce ai căutat. Există atât de multe lucruri pe care încă nu le știi. Ține-ți mintea deschisă.

Capricorn 

Înțelegi ce atașamente te-au reținut. Deși poate fi dureros, să te separi de toată această greutate este în interesul tău. Ai curajul să te deparți de lucrurile inutile și să investești în cele care au potențial de creștere pe termen lung. Ești gata să te implici mai profund.

Vărsător

Aruncă o privire atentă la relațiile din viața ta. Se bazează pe respect reciproc ? Te ajută să crești ? Gândește-te cum poți fi un prieten mai bun, un iubit mai bun și un aliat mai bun. Dacă cei dragi nu se simt apreciați, este timpul să-ți comunici aceste sentimente.

Pești

Obiectivele tale pot părea atât de departe de tine, de parcă nu ai putea niciodată să le atingi. Cu toate astea, lucrurile încep cu a face un pas după celălalt. Întocmește un plan cu privire la modul în care să poți echilibra munca și odihna, reproiectându-ți prioritățile. Astfel, puțin câte puțin o să vezi îmbunătățirile.

×
Subiecte în articol: zodiac horoscop previziuni august luna noua leu