x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de dragoste pentru luna noiembrie

Horoscop de dragoste pentru luna noiembrie

de Moira Dună    |    04 Noi 2020   •   11:42
Horoscop de dragoste pentru luna noiembrie
Sursa foto: pixabay.com

Horoscopul din această lună este mult diferit de cel din octombrie. Și, deși se apropie sfârșitul anului, suntem gata să privim înainte. Avem mai multe planete care se transformă în această lună, la care se adaugă ultima eclipsă din 2020. Vor avea loc, așadar, ajustări finale pentru fiecare zodie, scrie elitedaily.com. 

Pe măsură ce ne îndreptăm către ape neexplorate este important să ne amintim că nu trebuie să controlăm totul pentru a ne simți liniștiți. În schimb, trebuie să avem încredere că totul se întâmplă dintr-un motiv și stă în puterea noastră să plecăm și să o luăm de la capăt în orice moment.

Cu planeta Marte care retrogradează în Scorpion până pe 13 noiembrie, ne putem simți nerăbdători. Cu toate că știm în ce direcție vrem să ne mișcăm, ne vom simți blocați.

Berbec

Apreciază faptul că trebuie să te miști încet pentru că asta îți va oferi timp să planifici lucrurile, ceea ce nu faci mereu. Vei ajunge acolo unde dorești și nu pierzi nimic luând această pauză pentru a te concentra asupra ta însuți. De această dată vei păstra ceea ce obții.

Taur

Ești invadat de sentimente dar asta nu înseamnă că trebuie să te temi de ele. Chiar dacă ai o inimă uriașă, uneori nu-ți place să fii vulnerabil dar nu este deloc un lucru rău să arăți acest lucru celor care te iubesc. Ai încredere în ceea ce simți. Nu ai nevoie să ridici ziduri în jurul tău, și această perioadă va fi cu adevărat diferită.

Gemeni

Este timpul să te alegi pe tine însuți. Motivul pentru care nu te-ai simțit prera bine în ultimul timp este pentru că nu te cunoști suficient. Nu trebuie să-ți demonstreze altcineva că te iubește. Dacă nu te simți fericit cu o altă persoană, te-ai întrebat dacă nemulțumirea nu vine cumva de la tine ? Concentrează-te asupra persoanei pe care o vezi în oglindă zilnic și asigură-te că ești tu însuți în orice relație. Trăiește și nu te teme să crezi în finaluri fericite. 

Rac

Simțiți energia Lunii, nu-i așa ? Ultima Lună a Racului va fi în decembrie și parcă știi deja cum se vor termina toate astea dar asta nu trebuie să distrugă  frumusețea drumului . S-ar putea să fii nevoit să faci acele lucruri de care nu ești prea încântat și să riști. Schimbarea se întâmplă încet, iar faptul că intuiești sfârșitul și că va fi bine înseamnă că ar trebui să te simțiți mai încrezător și să permiți să se întâmple.

Leu

Ultima lună a fost puțin dură pentru că multe situații ți-au cerut să mergi adânc în tine însuți, să ajungi cu adevărat la sentimentele tale, la ce simt ceilalți și să descoperi adevărul. Nu așa vrei să arate lucrurile, este vorba despre adevăr. Leii nu mai sunt amuzanți când ajung la adevăr, dar aste se întâmplă din cauza faptului că imaginația ta depășește realitatea. În primul rând trebuie să vezi de ce este mai bine să trăiești în fanteziile tale decât lumea reală. Ești Regele junglei și este timpul să acționezi în consecință.

Fecioara

În plin sezon al Scorpionului, vrei să începi ceva nou datorită acelei Superluni albastre în Taur, din 31 octombrie. Acest lucru îți oferă o energie terestră atât de necesară. Este ca și cum ai avea propria insulă în mijlocul apei. Dar se apropie Săgetătorul, ceea ce îți dă speranța că poți face lucruri mari, ușurat fiind că ieși, în cele din urmă, din apele întunecate ale Scorpionului. Noiembrie este o perioadă de pauză, lăsându-te să crezi că vremurile grele se sfârșesc. Nu trebuie să te chinui singur, dar asta depinde de tine. 

Balanță

Respiră adânc. Poți simți energia care vine. Cu Venus și Mercur în semnul tău, ești super-concentrat asupra echilibrului din viața ta, sau a lipsei acestuia. De obicei ești destul de liniștit și răbdător, dar această energie te-ar putea împinge prea departe. Vor fi afectate mai ales zonele în care simți că te-ai dezechilibrat, simțindu-te neputincios să revii la armonie. Aceasta este o lecție pentru tine că nu poți repara mereu totul. Concentrează-te asupra ta, asupra a ceea ce poți controla și acționează acolo unde știi că poți aduce pe cineva alături de tine.

Scorpion

Ești în sfârșit acasă și ai parte de profunzimea ta introspectivă. te simți bine, nu-i așa ? Aceasta înseamnă că te vei simți mai înțeles și orice situație va fi rezolvată. Bucură-te de ceea ce te face unic și ia acest sezon ca pe o șansă de a profita de acest nou început. Între Luna Nouă din 15 noiembrie și Venus, care se mută în semnul tău pe 21 noiembrie, ar putea fi perioada destinată dragostei și marilor schimbări. Nu-ți faceți griji. Ești pregătit. 

Săgetător

Tema acestui an este „aproape, dar nu chiar”. Nu-ți face griji însă pentru că se apropie perioada ta și trebuie să iei acele măsuri pentru care te-ai pregătit tot anul. Știi acum că lucrurile se schimbă doar dacă te schimbi tu. Știi că viața răspunde doar la ceea ce trimiți. Folosește aceste ultime câteva săptămâni pentru a recunoaște adevărul și a avea parte de acel nou început pe care îl doriți atât de profund. În caz contrar, vei fi singurul rămas la linia de start. 

Capricorn

Bucură-te de aceste ultime câteva săptămâni în care Saturn se află în semnul tău pentru că nu va mai sta mult timp. Acesta este momentul pentru tine să termini bazele pe care le-ai pus în biața ta și să mergi către noi etape, de care speri că te vei bucura în anii următori. Saturn se îngrijește de afaceri și ești gata să renunți la plasele de siguranță și să riști. Sezonul de eclipsă în care intrăm te ajută să renunți la îndoieli și să-ți dai seama că momentul perfect să faci toate aceste lucruri este chia acum.

Vărsător

Încă simți că zbori destul de jos, dar uneori acest lucru este în regulă. Pare că mereu creezi astfel de momente pentru a fi tu însuți și așa afli că poți fi și tăcut. Poți fi și nevăzut. Te ocupi de lucrurile tale și de liniște.  Toate acestea sunt pregătite pentru ca Saturn să se deplaseze prin semnul tău peste câteva săptămâni, ceea ce-ți va schimba dramatic viața. Dar deocamdată odihnește-te. Visează și știi că vei avea timp pentru acțiune, însă acum stai liniștit pentru că perioada de acțiune va veni. 

Pești

Chiar dacă Scorpionul este puțin mai întunecat, te bucuri că toată lumea se află acum în acord cu sentimentele. Acest lucru te face să te simți acasă. Ești mai liniștit în ultimul timp, vorbești mai puțin și observi lucrurile mai bine. Vezi ce vine, ce pleacă, ce crește sau nu. Ar putea fi doar o lecție pe care ai învățat-o anul trecut: dacă permiți celorlalți să facă ce doresc, vei vedea adevărul despre cine este menit să fie în viața ta, și cine nu. Bucură-te de creștere, de liniște și de faptul că poate fi atât de ușor. Viața și dragostea sunt dificile doar atunci când le faci să fie așa, dar dacă ai învățat să primești, ai pregătit și calea spre fericire.

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac dragoste