x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 07 - 08 august 2021. Gemenii au nevoie de intimitate. Berbecii sunt optimiști

Horoscop de weekend, 07 - 08 august 2021. Gemenii au nevoie de intimitate. Berbecii sunt optimiști

de Andreea Lovin    |    06 Aug 2021   •   12:02
Horoscop de weekend, 07 - 08 august 2021. Gemenii au nevoie de intimitate. Berbecii sunt optimiști

Weekendul acesta are o energie serioasă. Toate zodiile se vor gândi mai mult la stabilitate și succes. Organizarea este cuvântul cheie, care va aduce succesul mai aproape de fiecare. Nu uitați să vă relaxați!

Berbec

Te bucuri de câștigurile tale alături de persoana iubită. Viața sentimentală va fi pe primul loc în weekend. Dacă ai nevoie să te consulți cu cineva într-o situație profesională, nu ezita să o faci. Poți întâlni o persoană benefică ce te poate ajuta. Fii optimist, viața îți zâmbește.

Taur

Vei avea o perioadă în care te vei preocupa de viața familială și de carieră. Dacă te gândești să faci o schimbare în carieră, să știi ca este binevenită, doar că n-a venit încă momentul divin integrat. Urmează o mutare în carieră, dar mai ai puțin de așteptat. Ai mai multă răbdare cu viața ta!

Gemeni

Ai nevoie de mai multă intimitate. Vei petrece mai mult timp alături de familie și poți face chiar și o drumeție. Bucură-te de natură și oferă-ți un timp de calitate. Nu simți să te expui prea mult în public. Vrei să te ocupi de tine. Animalele pot fi importante acum. Ai mai mare grijă de ele.

Rac

Prudența este cea mai importantă în această perioadă. Este posibil să apară evenimente neprevăzute. Nu fi neglijent, mai ales cu finanțele. Astrele spun să strângi mai mulți bani acum. În cele din urmă, vei reuși să treci cu bine peste orice încercare.

Leu

Mândria te descrie foarte bine în acest weekend. Poți fi admirat și remarcat de cei din jur. Totuși, încearcă să comunici mai clar cu cei din jur, deoarece ești predispus la neînțelegeri și dezinformare. Atenția nu trebuie să-ți lipsească. Poți avea ceva nemulțumiri relaționale. Vrei să savurezi iubirea mai mult. Comunică deschis cu partenerul și spune exact ce gândești.

Fecioară

Ai succes! Dorințele pot deveni realitate mult mai ușor. Te bucuri de viață și ai mulțumire în suflet. Poți pleca la evenimente sau  vei avea parte de momente frumoase, alături de  persoana iubită. Ai puterea să realizezi mult mai ușor ceea ce-ți dorești în această perioadă.

Balanță

Treci printr-o perioadă dificilă. Ți-e greu să nu te gândești la trecut. Poți avea parte de evenimente neprevăzute sau vei avea o revelație. O situație importantă se va întâmpla în viața ta. Nu te așteptai la asta!

Scorpion

Pune suflet și bucurie în tot ceea ce faci. Te vei ocupa de mai multe lucruri deodată. Poți avea o idee excepțională, noteaz-o. Curajul este necesar acum. Ai tot ce-ți trebuie ca să reușești să-ți împlinești țelurile. Este posibil să te îndoiești de capacitățile tale. Schimbă-ți mentalitatea, vei reuși.

Săgetător

Îți asumi prea multe poveri. Este în regulă să ceri ajutor. Nu mai face totul de unul singur. Ai mai multă încredere în ceilalți. A venit timpul să faci o pauză și să-ți reîncarci bateriile. Curând, poți pleca la mare sau într-o vacanță. Apar schimbări pozitive!

Capricorn

Cercetează mai bine înainte să iei o decizie. Îți lipsesc câteva detaii fundamentale într-o situație importantă. Poți fi mai interesat de studiu. Poate vei alege să faci un curs sau să studiezi pe cont propriu. Educația este foarte importantă în această perioadă. Nu-ți fie teamă să încerci lucruri noi, ești capabil de rezultate excelente.

Vărsător

Un adevăr greu de suportat! Poți afla informații care să te perturbe. Sinceritatea va conta cel mai mult în acest weekend. Poți să îți spui părerea foarte clar și să ai o dispută. Nu uita de diplomație! Ai răbdare cu tine pentru că nu este un timp benefic. Lasă deciziile importante pentru altă dată, acum nu trebuie să dai curs acțiunii. Investește prudent! Încă n-au ieșit roadele.

Pești

Urmează-ți pasiunea atunci când vine vorba de cariera ta. Este important să faci ceea ce te împlinește. Vei avea idei minunate, ce merită notate. Protejează-ți fructele acțiunilor tale. Impune-te! A venit timpul să  te aperi și să spui exact tot ceea ce gândești. Puterea te caracterizează în acest weekend. Pregătește-te de provocări!

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend horoscop