x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 1 - 2 iunie. Balanțele au parte de relaxare

Horoscop de weekend, 1 - 2 iunie. Balanțele au parte de relaxare

31 Mai 2019   •   12:48
Horoscop de weekend, 1 - 2 iunie. Balanțele au parte de relaxare
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend va fi nevoie să discuți mai mult despre sentimentele tale, având în vedere posibilitatea apariției unor conflicte în interiorul cuplului.

Taur

Ai multă energie pozitivă în acest weekend și, în plus, începi să te concentrezi mai mult asupra lucrurilor pe care ți le dorești cu adevărat de la viață.

Gemeni

Weekendul acesta este despre romantism. Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu. Dacă nu ești într-o relație, îți concentrezi toată atenția asupra artei.

Rac

Ești atent la problemele celor din jurul tău. Îți concentrezi toată energia către aceștia și tinzi să uiți de tine și de prioritățile pe care le ai în acest moment.

Leu

Petreci mult timp în aer liber, alături de persoanele importante din viața ta. Adrenalina este o constantă a acestui weekend.

Fecioară

Ești mai impulsiv decât în mod normal, de aceea este important să nu iei decizii în acest weekend. O discuție cu o persoană apropiată te ajută să acorzi mai multă atenție detaliilor.

Balanță

Weekendul acesta va fi cu adevărat relaxant. Petreci mare parte din timp în confortul oferit de propria locuință și te ocupi de pasiunile tale.

Scorpion

Îți concentrezi atenția asupra problemelor care au apărut în viața de cuplu, dar pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. Ești dispus să faci compromisuri.

Săgetător

Te bucuri de timpul liber pentru a-ți analiza mai bine opțiuniile. Vrei să începi să iei decizii cu mai multă responsabilitate și să reușești să-ți atingi obiectivele.

Capricorn

Intuiția este la cote maxime în acest weekend și, astfel, reușești să eviți fiecare potențial conflict. În plus, eficiența în comunicare este, de asemenea, prezentă.

Vărsător

Intri într-un conflict cu un membru al familiei, iar cel mai bun lucru pe care poți să-l faci este să încerci să fii sincer. Comunicare va rezolva problema.

Pești

Stresul pune stăpânire pe tine în acest weekend, în priml rând din cauza oboselii. Toată agitația din ultima perioadă își spune cuvântul.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 1-2 iunie