x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 10 - 11 octombrie. Vărsătorii își analizează opțiunile

Horoscop de weekend, 10 - 11 octombrie. Vărsătorii își analizează opțiunile

09 Oct 2020   •   12:13
Horoscop de weekend, 10 - 11 octombrie. Vărsătorii își analizează opțiunile
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend începi să accepți ceea ce simți despre anumiți oameni și, în plus, înveți să discuți deschis despre aceste sentimente. Ajungi să te cunoști mai bine.

Taur

Ai multă energie pozitivă și profiți din plin de acest lucru. Astfel, fie că alegi să-ți petreci timpul în aer liber, fie că alegi să stai mai mult în casă, găsești activități care te ajută să crești.

Gemeni

Te ocupi de o pasiune pe care ai descoperit-o de curând. Astfel, reușești să te relaxezi, să te bucuri de timpul liber pe care îl ai și, în același timp, să te perfecționezi.

Rac

Ești în centrul atenție peste tot pe unde mergi, iar acest lucru începe să îți ofere mai multă încredere în propria persoană. Astfel, începi să vorbești deschis despre ceea ce crezi.

Leu

Secretele pe care le ai încep să iasă la iveală, însă nu te îngrijorezi prea tare pentru că le află o persoană în care ai încredere deplină. Încearcă să privești lucrurile cu mai multă deschidere.

Fecioară

În acest weekend înveți să identifici manipularea. Astfel, începi să analizezi mai bine toate lucrurile care se întâmplă în jurul tău și să îți faci o părere mult mai informată. Adevărul este foarte important pentru tine.

Balanță

Începi să îți pui o serie de întrebări legate de relația pe care o ai. Este important să acorzi atenție detaliilor și să discuți deschis cu partenerul de cuplu despre orice problemă există.

Scorpion

Weekendul acesta îl petreci în compania unui prieten bun. Astfel, reușești să te relaxezi și să discuți despre toate problemele cu care te-ai confruntat în ultima săptămână.

Săgetător

Ești mai dur cu tine decât în mod normal și ai tendința de a asculta ce cred cei din jurul tău despre acțiunile tale. Încearcă să privești lucrurile cu mai mult calm și să ai mai multă încredere în tine.

Capricorn

Romantismul te caracterizează, în acest weekend. În plus, înveți să te organizezi, astfel încât să te poți ocupa de pasiunile pe care le ai, dar să poți petrece timp și cu partenerul de cuplu.

Vărsător

Îți petreci mare parte din timp acasă, încercând să descoperi lucruri noi despre tine, dar și să îți pui ordine în gânduri. Astfel, la finalul weekendului știi exact ce vrei de la viitor.

Pești

În acest weekend cunoști o persoană interesantă de la care poți învăța o mulțime de lucruri. Încearcă să îți păstrezi mintea deschisă și să analizezi toate informațiile care ajung la tine.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 10-11 octombrie