x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 12 - 13 decembrie. Vărsătorii petrec timp în familie

Horoscop de weekend, 12 - 13 decembrie. Vărsătorii petrec timp în familie

11 Dec 2020   •   12:28
Horoscop de weekend, 12 - 13 decembrie. Vărsătorii petrec timp în familie
Sursa foto: Hepta

Berbec

În acest weekend, preferi să petreci cât mai mult timp singur pentru a putea să te gândești la lucrurile pe care le ai de făcut, dar și pentru a analiza mai bine persoanele cu care alegi să-ți petreci timpul.

Taur

Este posibil să apară unele conflicte cu partenerul de cuplu. Totuși, în acest weekend, reușești să discuți deschis despre ce te deranjează, iar acest lucru ajută la rezolvarea problemelor.

Gemeni

În acest weekend, ești în căutarea motivației. Încerci să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor și, de asemenea, încerci să-ți îndrepți atenția spre acest scop.

Rac

Weekendul acesta vine cu multă energie pozitivă. Muncești mult, însă, la finalul zilei, te bucuri de rezultatele eforturilor depuse. Se anunță un weekend productiv.

Leu

În acest weekend, petreci timp alături de o persoană importantă din viața ta, iar discuțiile pe care le aveți te ajută să privești lucrurile dintr-o perspectivă nouă, mai complexă.

Fecioară

Weekendul acesta este despre experiențe noi. Iei o pauză de la tot ce înseamnă rutină și te bucuri de timpul liber pe care îl ai. Reușești să te relaxezi cu adevărat.

Balanță

Înveți lucruri noi despre tine, iar acest lucru te ajută în obiectivele pe care le ai. În plus, începi să ai mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru se vede.

Scorpion

În acest weekend, este recomandat să nu faci cheltuieli care nu-și au rostul. Încearcă să îți analizezi cu mai multă atenție situația financiară și concentrează-te pe economisit.

Săgetător

Sensibilitatea te caracterizează, în acest weekend, și nu prea reușești să îți controlezi emoțiile. Totuși, încearcă să nu reacționezi impulsiv când vine vorba de interacțiunile cu cei din jur.

Capricorn

Creativitatea te caracterizează, în acest weekend. Te ocupi de pasiunile pe care le ai și te bucuri de fiecare moment liber pe care îl poți acorda acestor activități importante pentru tine.

Vărsător

Weekendul acesta este despre familie. Petreci timp în compania acestor persoane importante din viața ta și reușești, astfel, să elimini din stresul pe care l-ai acumulat în ultima săptămână.

Pești

Găsești curajul să încerci lucruri noi, dar și să discuți deschis atunci când simți că ești neîndreptățit. De asemenea, acest curaj de care dai dovadă te ajută să crești pe toate planurile.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 12-13 decembrie