x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 12 - 13 septembrie. Berbecii reușesc să elimine stresul acumulat în ultima perioadă

Horoscop de weekend, 12 - 13 septembrie. Berbecii reușesc să elimine stresul acumulat în ultima perioadă

11 Sep 2020   •   10:33
Horoscop de weekend, 12 - 13 septembrie. Berbecii reușesc să elimine stresul acumulat în ultima perioadă
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Weekendul acesta este despre timp de calitate petrecut în compania unei persoane importante din viața ta. Astfel, reușești să elimini stresul pe care l-ai acumulat în ultima perioadă.

Taur

Începi să analizezi tot ce se întâmplă în jurul tău. Vrei să înțelegi cum funcționează lucrurile, iar pentru asta trebuie să începi să acorzi mai multă atenție lucrurilor care par mărunte la prima vedere.

Gemeni

Nu reușești să îți găsești liniștea de care ai nevoie, pentru a putea să-ți pui ordine în gânduri. Încearcă să lași în urmă orașul și să te bucuri de natură.

Rac

În acest weekend discuți deschis despre tot ceea ce simți și despre tot ceea ce crezi. Începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Leu

Este posibil să intri într-un conflict cu o persoană foarte importantă pentru tine. Încearcă să renunți la orgoliu și să acorzi mai multă atenție părerilor persoanei de lângă tine.

Fecioară

Începi să ai din ce în ce mai multă încredere în tine, iar acest lucru îți transformă weekendul într-unul de neuitat. Găsești curajul necesar pentru a face activități la care visezi de mult.

Balanță

Weekendul acesta este despre prieteni. Petreci timp alături de aceste persoane importante din viața ta și te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai.

Scorpion

În acest weekend, îți petreci mare parte din timp singur și te gândești la viitor. Începi să analizezi toate deciziile pe care le-ai luat de-a lungul timpul pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat.

Săgetător

Ai tendința de a nu împărtăși ceea ce crezi cu cei din jur. Încearcă să găsești echilibrul dintre sinceritate și blândețe și oferă feedback-uri care să-i ajute pe cei din jurul tău.

Capricorn

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa cum ți-ai fi dorit și ai tendința de a reacționa impulsiv, chiar și atunci când vine vorba de persoanele importante din viața ta. Petrece puțin timp singur!

Vărsător

În acest weekend reușești să înțelegi legătura dintre cauză și efect, chiar și în viața de zi cu zi și în relațiile problematice pe care le-ai avut de-a lungul timpului.

Pești

Apar unele schimbări emoționale în calea ta, iar acest lucru te poate ajuta pe plan artistic. Încearcă să îți îndrepți emoțiile spre zona artelor și o să te bucuri de rezultate.

 

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 12-13 septembrie