x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 14 - 15 noiembrie. Scorpionii reușesc să atargă doar lucruri bune de partea lor

Horoscop de weekend, 14 - 15 noiembrie. Scorpionii reușesc să atargă doar lucruri bune de partea lor

13 Noi 2020   •   12:54
Horoscop de weekend, 14 - 15 noiembrie. Scorpionii reușesc să atargă doar lucruri bune de partea lor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Cunoști o persoană nouă cu care descoperi că ai o mulțime de lucruri în comun. Astfel, în acest weekend petreci mult timp cu această persoană și te bucuri de fiecare moment.

Taur

În ciuda faptului că ai așteptat acest weekend, nu îți dorești să interacționezi cu nimeni, ci preferi să îți petreci timpul liber pe care îl ai în compania propriei persoane.

Gemeni

În acest weekend vrei să ajuți cât mai mulți oameni. Astfel, începi să te gândești din ce în ce mai serios la activități de voluntariat și încerci să-ți organizezi timpul astfel încât să poți să le strecori în program.

Rac

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și te bucuri de fiecare moment de intimitate. Iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și agitație. Te concentrezi pe relaxare.

Leu

În acest weekend analizezi oamenii cu care îți petreci timpul. Vrei să elimini persoanele toxice din viața ta, indiferent de cât de greu este. Găsești curajul necesar pentru a face acest lucru.

Fecioară

Vrei să îți faci un plan bine pus la punct legat de viitor. Nu ești mulțumit cu punctul în care ești în prezent, așa că încerci să faci o schimbare profesională importantă.

Balanță

Weekendul acesta este despre liniște. Nu vrei să interacționezi cu prea mulți oameni, ci preferi să îți petreci timpul în compania familiei. Reușești să-ți încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Scorpion

Ai multă energie pozitivă și reușești să atragi doar lucruri bune de partea ta. Atsfel, în sfârșit poți să te bucuri de reușite, după o perioadă agitată în care ai muncit fără pauză.

Săgetător

În sfârșit iei o pauză de la a încerca să-i faci pe toți cei din jurul tău fericiți și începi să te concentrezi mai mult pe propria persoană. Începi să acorzi mai multă atenție nevoilor pe care le ai.

Capricorn

Banii ți-au ocupat mare parte din atenție, în această săptămână, însă reușești să rezolvi problemele presante în weekend și, astfel, scapi de o parte din stresul acumulat.

Vărsător

În acest weekend te ocupi de o pasiune veche pe care ai tot ignorat-o. Vrei să îți perfecționezi abilitățile, astfel încât îți petreci mare parte din timp singur.

Pești

Simți că drumul profesional pe care ți l-ai ales nu te mai definește. Astfel, vrei să faci o schimbare. În acest weekend, încerci să te cunoști mai bine pentru a putea să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat.

 

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 14-15 noiembrie