x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 15 - 16 februarie. Se anunță un weekend plin de romantism

Horoscop de weekend, 15 - 16 februarie. Se anunță un weekend plin de romantism

14 Feb 2020   •   10:53
Horoscop de weekend, 15 - 16 februarie. Se anunță un weekend plin de romantism
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Weekendul acesta se anunță a fi unul plin de romantism. Dacă ești într-o relație, petreci timp de calitate alături de partenerul de cuplu. Pe de altă parte, dacă nu ești într-o relație, ai șanse mari să cunoști pe cineva interesant.

Taur

Ai parte de o discuție profundă cu un prieten la sfârșitul căreia rămâi cu un gol imens. Încearcă să  analizezi mai bine deciziile pe care le iei și nu mai pune atât de multă presiune pe propria persoană.

Gemeni

Weekendul acesta se anunță a fi unul plin de intimitate. Petreci timp cu partenerul de cuplu, însă reușești să acorzi atenție și pasiunilor pe care le ai. Profită de energia pozitivă a weekendului.

Rac

O discuție pe care o ai cu partenerul de cuplu te ajută să îți dai seama ce îți dorești de la viitor. În sfârșit simți că relația merge în direcția pe care ți-o dorești, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în tine.

Leu

Romantismul te caracterizează azi și, prin urmare, reușești să faci cu pasiune tot ce îți pui în minte. De asemenea, timpul de calitate petrecut cu partenerul de cuplu te ajută să-ți încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Fecioară

Nu reușești să îți pui în ordine gândurile, iar acest lucru aduce cu sine foarte mult stres. Încearcă să discuți cu o persoană în care ai încredere depre problemele cu care te confrunți.

Balanță

Reușești să comunici din ce în ce mai eficient și, prin urmare, începi să discuți mai deschis cu partenerul de cuplu despre lucrurile pe care ți le dorești. Reușiți să vă cunoașteți mai bine.

Scorpion

În acest weekend încerci să te concentrezi pe nevoile pe care le ai, cât și pe relaxarea pe care ți-o dorești de ceva timp. Petreci timp cu tine și reușești să atingi un echilibru interior la care visezi de mult.

Săgetător

Ai multă energie pozitivă, așa că încearcă să profiți de ea la maximum. Înveți să îți organizezi mai bine timpul pentru a putea să faci tot ceea ce îți propui. Reușești să petreci timp cu partenerul de cuplu.

Capricorn

În acest weekend ai parte de o discuție care te ajută să ai mai multă încredere în propria persoană. Prin urmare, în sfârșit renunți la a mai căuta scuze și începi să muncești pentru ceea ce îți dorești.

Vărsător

Încearcă să iei o pauză de la toată agitația din jur și să acorzi mai multă atenție odihnei. Ai avut parte de o săptămână agitată, iar timpul liber pe care îl ai acum trebuie îndreptat spre relaxare.

Pești

Nu prea mai reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Încearcă să discuți cu o persoană specială din viața ta despre problemele din ultima vreme, pentru a putea să privești lucrurile cu mai multă limpezime.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 15-16 februarie