x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 15-16 iulie 2017. Fă lucruri care te bucură și te liniștesc. Urmează o săptămână plină

Horoscop de weekend 15-16 iulie 2017. Fă lucruri care te bucură și te liniștesc. Urmează o săptămână plină

14 Iul 2017   •   20:59
Horoscop de weekend 15-16 iulie 2017. Fă lucruri care te bucură și te liniștesc. Urmează o săptămână plină
Sursa foto: 751/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 15-16 iulie 2017. Două zodii se confruntă cu probleme financiare, în timp ce altele se relaxează și se bucură de sfârșitul de săptămână.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Vestea pe care o primești astăzi îți va schimba atât starea de spirit, cât și planurile. Păstrează-ți calmul și fii optimist. Totul are o rezolvare.

Duminică: Nu mai pleca urechea la bârfele din jur. Niciodată nu vei putea fi pe placul tuturor, așa că mergi înainte cu capul sus. Lumea va vorbi indiferent de acțiunile tale.

Taur

Sâmbătă: Vizita pe care o vei primi astăzi te va bucura nespus de mult! Veți sta la povești și amintiri, lucru care te va încărca de energie pozitivă.

Duminică: Ești irascibil și ai tendința să ridici tonul la toată lumea. Încearcă să te calmezi sau să petreci mai mult timp doar tu și gândurile tale. Riști să-ți strici relațiile cu apropiații.

Gemeni

Sâmbătă: Te-ai trezit cu o stare de spirit excelentă! Profită de ea, distrează-te și încearcă să petreci timpul liber și cu prietenii, pe care i-ai cam neglijat în ultima perioadă.

Duminică: În această duminică ești sfătuit să te relaxezi, să te odihnești. Fă lucruri care te bucură și te liniștesc. Urmează o săptămână plină.

Rac

Sâmbătă:  Lasă orgoliul deoparte și fă tu primul pas spre discuții deschise cu partenerul de viață. Dacă nu vei face asta, tensiunea dintre voi va persista.

Duminică: Un telefon, mesaj sau mail primit astăzi îți întorc lumea pe dos. Nu lua decizii la cald și încearcă să ții cont de intuiție.

Leu

Sâmbătă: O persoană foarte dragă ție are nevoie de ajutor pentru a depăși o problemă delicată. Nu ezita să îi acorzi ajutorul tău atât timp cât poți să-i fi alături!

Duminică: Este posibil să fie nevoie să faci o călătorie neașteptată, lucru care îți dă planurile peste cap. Păstrează-ți calmul și evită discuțiile inutile.

Fecioară

Sâmbătă:  Astăzi, te copleșesc emoțiile și ești mai sensibil și mai vulnerabil ca de obicei. Ai grijă cum te comporți și ce decizii iei! Axează-te pe lucruri care te bucură!

Duminică: Ești puțin tensionat azi, iar acest lucru poate duce la unele discuții în contradictoriu cu persoanele din anturajul tău. Atenție mare la ce spui!

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop