x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 16 - 17 noiembrie. Taurii muncesc mult în acest weekend

Horoscop de weekend, 16 - 17 noiembrie. Taurii muncesc mult în acest weekend

15 Noi 2019   •   11:46
Horoscop de weekend, 16 - 17 noiembrie. Taurii muncesc mult în acest weekend
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai tendința să arunci bani pe lucruri de care, în realitate, nu ai nevoie. Încearcă să acorzi mai multă atenție resurselor financiare, pentru că e posibil să apară niște cheltuieli la care nu te aștepți.

Taur

Muncești mult în acest weekend. Nu reușești să te relaxezi așa cum îți doreșt, însă, pe de altă parte, duci la bun sfârșit toate lucrurile pe care ți le propui, iar acest lucru îți încarcă bateriile pentru o nouă săptămână.

Gemeni

 Faci progrese pe plan profesional, însă trebuie să ai grijă la modul în care te raportezi la colegii de muncă. Competitivitatea este foarte importantă, însă încearcă să nu sabotezi încercările celor din jur.

Rac

Participi la tot felul de evenimente sociale cu colegii de muncă, iar acest lucru te ajută să descoperi prieteni noi. Creezi legături importante cu persoanele cu care interacționezi în acest weekend,.

Leu

Ți se deschid noi oportunități pe care ar fi indicat să nu le ratezi. În plus, investești mult timp și energie în proiectele pe care le ai și nu mai faci compromisuri atunci când vine vorba de aspirațiile pe care le ai.

Fecioară

Înveți să comunici mult mai eficient, iar acest lucru te aduce în centrul atenției. Indiferent de lucrurile pe care alegi să le faci în acest weekend, energia pozitivă va fi cu tine tot timpul.

Balanță

Petreci mult timp cu prietenii, iar discuțiile pe care le aveți te fac să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. În plus, rememorezi mai multe momente plăcute din viața ta.

Scorpion

Te concentrezi pe acumularea de informații. Vrei să înveți cât mai multe lucruri, iar acum găsești determinarea să nu mai lași totul pe ziua de mâine, ci să muncești pentru ceea ce îți dorești.

Săgetător

Încerci să capeți o lumină mai bună în ochii superiorilor. Renunți la modestie și expui lucrurile pe care le-ai realizat pe plan profesional. În acest weekend înveți să ai mai multă încredere în propria persoană.

Capricorn

Înveți să muncești în echipă. Comunici eficient cu coechipierii sai finanțatorii proiectelor pe care le derulezi și, în plus, începi să înțelegi mai bine ce presupune o poziție de lider. Încearcă să îți organizezi timpul mai bine.

Vărsător

Încerci să te redescoperi pe plan sentimental. Astfel, ai parte de discuții importante cu partenerul de cuplu și realizezi ce îți dorești cu adevărat de la o relație. Aceste discuții vă ajută să treceți la un nou nivel.

Pești

Participi la tot felul de cursuri care te ajută să crești pe plan profesional. Acumulezi tot felul de informații care se vor dovedi folositoare în viitor, chiar dacă acum nu reușești să le vezi utilitatea.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 16-17 noiembrie