x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 20 - 21 februarie. Scorpionii se bucură de experiențe noi

Horoscop de weekend, 20 - 21 februarie. Scorpionii se bucură de experiențe noi

19 Feb 2021   •   09:54
Horoscop de weekend, 20 - 21 februarie. Scorpionii se bucură de experiențe noi
Sursa foto: hepta

Berbec

Weekendul acesta este despre aspirații. Vrei să renunți la orice scuză și să muncești mai mult pentru ceea ce îți dorești. Ai parte de un weekend cu adevărat productiv.

Taur

Petreci timp în compania unui prieten bun care se confruntă cu o serie de probleme. Astfel, în acest weekend, atenția ta se îndreaptă spre încercarea de a rezolva aceste probleme.

Gemeni

Ai parte de un weekend cu adevărat interesant. Reușești să înveți lucruri noi despre tine și chiar primești niște vești bune pe plan profesional. Începi să ai mai multă încredere în tine.

Rac

Vrei să faci o schimbare, așa că weekendul acesta este despre căutarea determinării de care ai nevoie. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine, ci gândește-te la motivele pentru care vrei să faci această schimbare.

Leu

Începi să renunți la oamenii toxici din viața ta, oricât de greu ar fi. Astfel, îți dai seama că nu ai nevoie de mulți oameni în jurul tău, ci doar de acei oameni cu adevărat importanți pentru tine.

Fecioară

Weekendul acesta este despre timp petrecut în compania propriei persoane. Vrei să te cunoști mai bine și să îți dai seama ce îți dorești, de fapt, de la viitor.

Balanță

Weekendul acesta este plin de energie pozitivă. Vrei să faci o mulțime de lucruri și reușești să îi motivezi și pe cei din jurul tău. Descoperi lucruri noi despre tine.

Scorpion

Weekendul acesta este despre experiențe noi. Vrei să cunoști locuri noi și să începi să privești lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Weekendul acesta vine cu o altă abordare.

Săgetător

Petreci timp în compania partenerului de cuplu. Ai parte de un weekend plin de romantism și chiar reușiți să vă faceți o serie de planuri de viitor.

Capricorn

Simți că nu ai energie să asculți problemele cu care se confrunt ceilalți, așa că weekendul acesta alegi să îl petreci singur. Te ocupi de pasiunile pe care le ai și pe care le-ai cam ignorat în ultima vreme.

Vărsător

Ai mai multă încredere în tine, așa că reușești să vorbești deschis despre ceea ce simți și despre ceea ce îți dorești. Astfel, relațiile cu cei din jur încep să se îmbunătățească.

Pești

Weekendul acesta este despre timp petrecut în compania familiei. Te relaxezi mai mult decât ți-ai fi imaginat și reușești să-ți reîncarci bateriile pentru o nouă săptămână.  

×