x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 20 - 21 iunie. Fecioarele muncesc mai mult decât în mod normal

Horoscop de weekend, 20 - 21 iunie. Fecioarele muncesc mai mult decât în mod normal

19 Iun 2020   •   11:08
Horoscop de weekend, 20 - 21 iunie. Fecioarele muncesc mai mult decât în mod normal
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend te gândești la viitor. Vrei să îți îndeplinești aspirațiile, iar pentru asta este momentul să începi să acționezi, chiar dacă trebuie să ieși din zona de confort.

Taur

Banii îți ocupă mare parte din atenție, în acest weekend. Te confrunți cu unele probleme financiare, iar pentru a le face față este nevoie să faci unele economii.

Gemeni

În acest weekend, îți petreci mare parte din timp în confortul oferit de propria locuință. Te ocupi de treburile casnice pe care le-ai tot ignorat și îți aloci și timp pentru tine.

Rac

Weekendul acesta este despre relaxare. Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și, în plus, îți aloci timp și pentru pasiunile pe care le ai.

Leu

Romantismul te caracterizează, în acest weekend. Îți petreci mare parte din timp alături de persoana iubită și înveți să discuți deschis despre ceea ce simți.

Fecioară

Muncești mai multe decât în mod normal, chiar dacă este weekend. Ai o serie de lucruri de dus la bun sfârșit. Încearcă, totuși, să nu te duci la extenuare.

Balanță

Weekendul acesta este despre studiu. Vrei să acumulezi cât mai multe infromații și, astfel, să reușești să crești pe plan profesional. Ai parte de un weekend productiv.

Scorpion

În sfârșit reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te bucuri de câteva ore în compania persoanelor importante din viața ta. În plus, reușești să îți pui ordine în gânduri.

Săgetător

În acest weekend, nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de activitățile care țin de rutină. Trebuie să înveți să îți aloci câteva momente de pauză.

Capricorn

În acest weekend te bucuri de fiecare moment în natură. Scapi de agitația specifică orașului și înveți să apreciezi mai mult lucrurile simple.

Vărsător

Comunicarea nu este punctul tău forte, în acest weekend. Nu reușești să comunici eficient și este posibil să fii înțeles greșit de cei din jur.

Pești

Pasiunile îți ocupă mare parte din timp, în acest weekend. Chiar dacă muncești la perfecționarea lor, această activitate o să te ajute să te relaxezi cu adevărat.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 20-21 iunie