x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 24 - 25 aprilie. Se anunță un weekend plin de noutăți

Horoscop de weekend, 24 - 25 aprilie. Se anunță un weekend plin de noutăți

23 Apr 2021   •   11:47
Horoscop de weekend, 24 - 25 aprilie. Se anunță un weekend plin de noutăți
Sursa foto: Pixabay.com

Berbec

Weekendul acesta este despre o serie de rememorări care te ajută să ai mai multă încredere în tine. Vrei să crești pe plan profesional, însă prima dată este important să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat.

Taur

Weekendul acesta se anunță a fi plin de obstacole. Totuși, este recomandat să îți păstrezi calmul, pentru a putea rezolva cu ușurință toate problemele care îți apar în cale.

Gemeni

Vrei să aflii adevărul, așa că, în acest weekend, ești în căutarea lui. Pe de altă parte, reușești să îți aloci și câteva momente de relaxare pentru a-ți reîncărca bateriile.

Rac

Este posibil să intri în tot felul de conflicte care, în realitate, nu au nicio legătură cu tine. Încearcă să mai renunți la orgoliu și să îi asculți pe cei din jurul tău cu mai multă atenție.

Leu

Îți reamintești de greșelile pe care le-ai făcut în trecut și încerci să le repari încă o dată. Este important să înveți din ele, fără a încerca, totuși, să le repari din nou.

Fecioară

Petreci timp în compania prietenilor și reușești să te relaxezi cu adevărat. În plus, găsești curajul necesar pentru a încerca o serie de activități care te învață lucruri noi despre tine.

Balanță

Ai multe așteptări când vine vorba de viitor și mai ales atunci când vine vorba de persoanele din jurul tău. În acest weekend, înveți să renunți la ele și să te concentrezi pe tot ce înseamnă prezent.

Scorpion

Vrei să înveți cât mai multe lucruri despre tine, așa că weekendul acesta este despre timp petrecut în compania propriei persoane. Reușești să îți pui ordine în gânduri.

Săgetător

Îți dai seama ce îți dorești cu adevărat și îți îndrepți toate eforturile în acea direcție. În plus, în acest weekend înveți lucruri noi despre acest domeniu.

Capricorn

Iei o pauză de la tot ce înseamnă promisiuni și așteptări pe care le au cei din jurul tău și îți îndrepți atenția spre tine și spre nevoile pe care le ai. Ai parte de un weekend interesant.

Vărsător

Vrei să atingi un echilibru interior, așa că este recomandat să petreci cât mai mult timp în compania propriei persoane. De asemenea, meditația ar putea fi o idee bună.

Pești

Vrei să fii mai productiv, așa că weekendul acesta este despre organizarea timpului. Vrei să îți faci un plan bine pus la punct care să te ajute să îți duci la bun sfârșit toate obiectivele.

×