x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 27 - 28 februarie. Scorpionii învață că nu pot controla tot ce se întâmplă în jurul lor

Horoscop de weekend, 27 - 28 februarie. Scorpionii învață că nu pot controla tot ce se întâmplă în jurul lor

26 Feb 2021   •   10:12
Horoscop de weekend, 27 - 28 februarie. Scorpionii învață că nu pot controla tot ce se întâmplă în jurul lor
Sursa foto: Hepta

Berbec

Weekendul acesta este despre timp petrecut în compania propriei persoane. Vrei să îți reîncarci bateriile după o săptămână foarte agitată. În plus, reușești să elimini din stres.

Taur

Ai parte de multă inspirație, în acest weekend. Reușești să acorzi atenție pasiunilor pe care le ai, însă dai dovadă de idei interesante și atunci când vine vorba de problemele cu care se confurntă cei din jur.

Gemeni

În acest weekend găsești curajul necesar pentru a face lucruri noi. În plus. Te bucuri de prezența unei persoane importante pentru tine și chiar ai parte de o discuție care te va ajuta în viitor.

Rac

Îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor, așa că în acest weekend faci primul pas în această direcție. În plus, reușești să ajungi la un echilibru pe care îl cauți de mult.

Leu

Începi să privești lucrurile cu mai mult realism și, astfel, planurile pe care le aveai se schimbă puțin. Totuși, weekendul acesta rămâne în continuare despre natură.

Fecioară

Este important să îți analizezi cu atenție cuvintele înainte să le rostești, pentru că ai tendința să fii mai dur decât îți dorești. Încearcă să empatizezi mai mult cu cei din jur.

Balanță

Weekendul acesta este despre analiza situației financiare în care ești. Vrei să faci unele economii, iar primul pas în această direcție este să îți dai seama la ce cheltuieli poți să renunți.

Scorpion

Îți dai seama că nu poți controla tot ce se întâmplă în jurul tău, iar acest lucru îți permite să nu mai atât de multă tensiune pe propria persoană. Ai parte de un weekend liniștit!

Săgeătător

Te bucuri de sprijinul persoanelor din jurul tău și, astfel, începi să privești cu mai mult optimism spre viitor. În plus, începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Capricorn

Weekendul acesta este despre timp petrecut în confortul oferit de propria locuință. Reușești să te relaxezi și chiar faci niște schimbări la care te gândești de mult timp.

Vărsător

Petreci timp în compania familiei și, astfel, ai parte de discuții interesante care te ajută să privești lucrurile cu alți ochi. În plus, rezolvi un conflict mai vechi.

Pești

Weekendul acesta se anunță a fi plin de energie pozitivă. Te bucuri de compania persoanelor importante din viața ta și ai parte de multe experiențe care te învață lucruri noi despre tine.

×