x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 27 - 28 iunie. Racii se bucură de relaxare

Horoscop de weekend, 27 - 28 iunie. Racii se bucură de relaxare

26 Iun 2020   •   10:37
Horoscop de weekend, 27 - 28 iunie. Racii se bucură de relaxare

Berbec

În acest weekend vrei să găsești rezolvări pentru toate problemele cu care te-ai confruntat în ultima vreme. Petreci mult timp singur și îți analizezi opțiunile.

Taur

Optimismul te caracterizează, în acest weekend. Vrei să faci pași importanți într-o direcție la care aspiri de mult timp, iar acum găsești determinarea necesară.

 

Horoscop săptămânal, 29 iunie - 5 iulie. Gemenii nu reușesc să își controleze emoțiile

Gemeni

Interacționezi cu oameni noi, în acest weekend, și descoperi că aveți o mulțime de lucruri în comun. De asemenea, reușești să scapi de rutină,

Rac

Weekendul acesta este despre relaxare. Îți petreci mare parte din timp singur și încerci să elimini din stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima perioadă.

Leu

Romantismul te caracterizează, în acest weekend. Te bucuri de timp de calitate petrecut alături de partenerul de cuplu și chiar reușești să faci o schimbare pe care ți-o dorești de mult.

 

Horoscop de weekend, 27 - 28 iunie

Fecioară

Ai o mulțime de lucruri de făcut și simți că nu îți ajunge timpul pe care îl ai la dispoziție. Încearcă să te organizezi mai bine. O listă de priorități ar putea fi o idee bună.

Balanță

În acest weekend te ocupi doar de lucrurile care îți aduc fericirea. Astfel, acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai, dar reușești să petreci timp și cu persoanele importante din viața ta.

Scorpion

Ai avut parte de o săptămână agitată, iar weekendul acesta vrei să-l petreci în confortul oferit de propria locuință. Iei o pauză de la toată agitația din jurul tău și îți permiți să te relaxezi.

Săgetător

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa cum ți-ai dori și, prin urmare, există riscul să reacționezi impulsiv, chiar și atunci când vine vorba de persoanele dragi. Petreci puțin timp singur.

Capricorn

Weekendul acesta este despre timp de calitate petrecut alături de familie. Reușești să elimini din stres și să te relaxezi cu adevărat alături de aceste persoane speciale din viața ta.

Vărsător

Muncești mult, în acest weekend, chiar dacă încă nu îți dai seama ce îți dorești cu adevărat. Încearcă să îți aloci timp pentru a-ți pune ordine în gânduri.

Pești

Începi să ai mai multă încredere în propria persoană. Astfel, începi să muncești mai mult pentru ce îți dorești și nu permiți nimănui să te demotiveze.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 27-28 iunie