x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 28 - 29 noiembrie. Scorpionii au parte de un weekend agitat

Horoscop de weekend, 28 - 29 noiembrie. Scorpionii au parte de un weekend agitat

27 Noi 2020   •   12:48
Horoscop de weekend, 28 - 29 noiembrie. Scorpionii au parte de un weekend agitat
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend, îți acorzi mai multă atenție. Iei o pauză de la agitația din jurul tău și te ocupi de activități care te ajută să te relaxezi, cum ar fi cititul unei cărți.

Taur

Vrei să socializezi mai mult, așa că, în acest weekend, încerci să îți petreci cât mai mult timp alături de prieteni. Iei o pauză de la tot ce înseamnă activități de rutină.

Gemeni

Găsești curajul necesar să faci tot ce nu ai putut în timpul săptămânii. Ai determinarea necesară pentru a duce la bun sfârșit tot ce îți propui. Se anunță un weekend productiv.

Rac

Te ocupi de tot ce înseamnă îngrijirea locuinței. Astfel, faci o curățenie generală și chiar faci unele schimbări pentru ca acest spațiu să te caracterizeze mai bine.

Leu

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de momentele libere pe care le aveți. Reușiți să vă conectați la un nivel mult mai profund decât v-ați putea imagina.

Fecioară

Înveți să îți organizezi mai bine timpul, astfel încât să reușești să duci la bun sfârșit tot ce îți propui, dar să poți petrece și timp de calitate în compania persoanelor importante din viața ta.

Balanță

Petreci timp cu familia și reușești, astfel, să te revanșezi pentru o săptămână agitată în care ai ignorat aceste persoane importante din viața ta. Reușești să-ți reîncarci bateriile.

Scorpion

Nici măcar în weekend nu reușești să iei o pauză. Te ocupi de o serie de treburi pentru care nu ai avut timp de-a lungul săptămânii. Finalul de weekend te găsește extenuat.

Săgetător

Reușești să îți pui ordine în gânduri și, mai mult, să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. În sfârșit, îți acorzi mai multă atenție și te gândești la fericirea ta.

Capricorn

Te ocupi de o serie de probleme cu care se confruntă o persoană importantă din viața ta. Îți îndrepți toate eforturile în această direcție, iar la finalul weekendului te simți împlinit.

Vărsător

Găsești motivarea necesară pentru a munci pentru ceea ce îți dorești. În plus, curajul este prezent pe tot parcursul weekendului și reușești să faci o serie de activități noi.

Pești

Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta, însă găsești și momente doar pentru tine, în care să acrozi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai.

 

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 28-29 noiembrie