x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 30 - 31 ianuarie. Săgetătorii cunosc pe cineva interesant

Horoscop de weekend, 30 - 31 ianuarie. Săgetătorii cunosc pe cineva interesant

29 Ian 2021   •   10:58
Horoscop de weekend, 30 - 31 ianuarie. Săgetătorii cunosc pe cineva interesant
Sursa foto: Hepta

Berbec

În acest weekend, încerci activități noi și, astfel, descoperi lucruri noi despre tine. În plus, începi să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor și îți îndrepți atenția în acea direcție.

Taur

Creativitatea te caracterizează, în acest weekend. Astfel, reușești să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus și, în plus, începi să te ocupi de un proiect la care te gândești de ceva timp, dar pentru care nu ai avut curaj.

Gemeni

Weekendul acesta este despre relaxare și timp petrecut în compania partenerul de cuplu. Te bucuri de fiecare moment de intimitate și chiar reușești să-ți reîncarci bateriile.

Rac

Ai parte de un weekend plin de energie pozitivă. Faci o mulțime de lucruri: ieși cu prietenii, te bucuri de timp petrecut în natură și te ocupi de pasiunile pe care le ai.

Leu

Este posibil să apară unele conflicte, în acest weekend. Încearcă, totuși, să îți păstrezi calmul și să analizezi cu atenție lucrurile pe care urmează să le spui.

Fecioară

În acest weekend, petreci timp în compania familiei. Reușești să discuți deschis despre problemele pe care le ai și, astfel, începi să le privești dintr-o altă perspectivă.

Balanță

Nu ai răbdare pentru conversații superficiale, așa că preferi să îi petreci mare parte din timp singur. Astfel, reușești să îți pui ordine în gânduri și chiar să ajungi la un echilibru la care speri de mult.

Scorpion

În acest weekend, înveți să discuți deschis despre sentimentele pe care le ai și, astfel, este posibil să reușești să rezolvi niște conflicte mai vechi. În plus, se anunță o veste bună pe plan sentimental.

Săgetător

Dacă nu ești într-o relație, acum a venit momentul să cunoști pe cineva interesant cu care descoperi că ai multe lucruri în comun. Începi să ai mai multă încredere în tine.

Capricorn

Începi să acorzi mai multă atenție semnalelor pe care ți le trimite corpul. Vrei să renunți la obiceiurile nesănătoase și, astfel, să adopți un stil de viață mai sănătos.

Vărsător

În acest weekend iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități. Astfel, începi să îți acorzi mai multă atenție ție și te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai.

Pești

Nu reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor, așa că este posibil să fii destul de tensionat. Încearcă să discuți deschis cu o persoană în care ai încredere, iar lucrurile se vor schimba.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend horosco