x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 30 - 31 mai. Scorpionii au parte de un weekend agitat

Horoscop de weekend, 30 - 31 mai. Scorpionii au parte de un weekend agitat

29 Mai 2020   •   11:09
Horoscop de weekend, 30 - 31 mai. Scorpionii au parte de un weekend agitat
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend, romantismul este cuvântul cheie. Petreci timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de orice moment de intimitate pe care îl petreceți împreună.

Taur

Te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai. Astfel, încerci să stai cât mai departe de agitația specifică orașului și să petreci cât mai mult timp în natură.

Gemeni

În acest weekend reușești să rezolvi toate problemele cu care te-ai confruntat în ultima vreme. Astfel, elimini din stresul acumulat și începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Rac

Înveți să îți organizezi mai bine timpul, astfel încât să poți petreci timp alături de persoanele importante din viața ta, dar să te poți ocupa și de responsabilitățile pe care le ai.

Leu

În acest weekend te ocupi de pasiunile pe care le ai. Nu prea ai avut timp să le acorzi atenție, în ultima vreme, însă acum îți dedici toată atenția lucrurilor care te fac să te simți împlinit.

Fecioară

Te concentrezi pe tot ce înseamnă carieră. Vrei să avansezi pe plan profesional și să îți atingi obiectivele când vine vorba de veniturile lunare. Încearcă să nu ajungi la extenuare.

Balanță

Începi să petreci mai mult timp alături de persoanele importante din viața ta. Vrei să recuperezi tot timpul pe care l-ai petrecut departe de acestea și să faci un plan de călătorie.

Scorpion

Ai parte de un weekend agitat. Vrei să duci o mulțime de lucruri la bun sfârșit, însă nu reușești să te organizezi așa cum îți dorești. Nu este o rușine să ceri ajutor atunci când ai nevoie.

Săgetător

Înveți să discuți deschis despre lucrurile pe care le simți, cât și despre problemele cu care te confrunți. Astfel, te bucuri de sprijin din partea persoanelor importante din viața ta.

Capricorn

Nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de activitățile care țin de rutină. Este important să petreci puțin timp singur pentru a putea să te regăsești.

Vărsător

Vrei să faci unele schimbări când vine vorba de stilul de viață. Astfel, încerci să acorzi mai multă atenție dietei pe care o ai, dar începi și să ai un program mai activ.

Pești

Ai o mulțime de idei pe care vrei să le pui în aplicare, însă simți că nu îți ajunge timpul. Încearcă să te organizezi mai bine și să îți faci o listă de priorități.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 30-31 mai