x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 31 octombrie - 1 noiembrie. Gemenii își încarcă bateriile pentru o nouă săptămână

Horoscop de weekend, 31 octombrie - 1 noiembrie. Gemenii își încarcă bateriile pentru o nouă săptămână

30 Oct 2020   •   10:32
Horoscop de weekend, 31 octombrie - 1 noiembrie. Gemenii își încarcă bateriile pentru o nouă săptămână
Sursa foto: Hepta

Berbec

În acest weekend înveți să nu mai aștepți de la ceilalți să facă ce ar trebui, ci acționezi atunci când simți că ceva trebuie schimbat. Dai dovadă de multă determinare. 

Taur

Încearcă să nu te extenuezi, în acest weekend, în ciuda responsabilităților pe care le ai. Este important să-ți organizezi timpul, astfel încât să poți face tot ceea ce ți-ai propus. 

Gemeni

Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și te bucuri de fiecare moment de relaxare pe care îl ai. Reușești să-ți încarci bateriile pentru o nouă săptămână. 

Rac

Te îndoișeti de valabilitatea fiecărei idei care vine din partea cuiva din jurul tău. Încearcă să asculți mai mult și să renunți la orgoliu, pentru a putea să-ți vezi obiectivele îndeplinite.  

Leu

Ai o mulțime de lucruri de făcut în acest weekend, astfel încât este foarte important să-ți organizezi timpul pentru a te putea ocupa de tot ce ți-ai pus în minte. 

Fecioară

În acest weekend iei o pauză de la orice formă de interacțiune și petreci mai mult timp în compania propriei persoane. Analizezi deciziile pe care le-ai luat de-a lungul săptămânii. 

Balanță

Creativitatea te caracterizează, în acest weekend. Te ocupi de pasiunile pe care le ai și, astfel, reușești să faci progrese și să descoperi lucruri noi despre tine. 

Scorpion

Weekendul acesta este despre o persoană importantă din viața ta. Iei o pauză de la orice fel de activitate și îți îndrepți atenția spre această persoană. 

Săgetător

Romantismul te caracterizează, în acest weekend, iar timpul petrecut cu partenerul de cuplu te ajută să te deconectezi de la toate problemele cotidiene. Reușești să te relaxezi. 

Capricorn

Familia este cea mai improtantă, așa că în acest weekend petreci timp cu aceste persoane importante din viața ta. Reușești să atingi un echilibru interior. 

Vărsător

În acest weekend te ocupi de tot ce înseamnă studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că mare parte din acest weekend îl petreci în fața cărților. 

Pești

În acest weekend îți îndrepți atenția către problemele cu care se confruntă persoanele din jurul tău. Vrei să faci tot posibilul să-i vezi pe cei din jurul tău fericiți.
 

×