x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 5 - 6 septembrie. Balanțele nu reușesc să își controleze emoțiile

Horoscop de weekend, 5 - 6 septembrie. Balanțele nu reușesc să își controleze emoțiile

04 Sep 2020   •   11:04
Horoscop de weekend, 5 - 6 septembrie. Balanțele nu reușesc să își controleze emoțiile
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend petreci timp alături de partenerul de cuplu. Discutați despre problemele cu care v-ați confruntat în ultima vreme și căutați rezolvări.

Taur

Te gândești să faci o serie de economii, mai ales atunci când îți analizezi cheltuielile pe care le-ai avut în ultima vreme. Începi să te gândești din ce în ce mai mult la viitor.

Gemeni

Încearcă să analizezi cu atenție ce urmează să spui, pentru că ai tendința să fii mai acid decât în mod normal, în acest weekend. Acordă atenție persoanelor din jurul tău.

Rac

În acest weekend petreci timp alături de o persoană importantă pentru tine. În plus, găsești curajul să discuți despre ceea ce simți și despre problemele cu care te confrunți.

Leu

Încearcă să nu îți faci planuri prea fixe, în acest weekend. Oferă loc de spontaneitate și bucură-te de fiecare moment petrecut în compania persoanelor importante din viața ta.

Fecioară

În acest weekend îți petreci mare parte din timp în compania propriei persoane. Încerci să atingi un echilibru interior și chiar să te cunoști mai bine.

Balanță

Nu reușești să îți controlezi emoțiile și, prin urmare, este posibil să reacționezi impulsiv, chiar și atunci când vine vorba de oamenii importanți din viața ta. Discută cu cineva în care ai încredere.

Scorpion

În acest weekend te concentrezi pe tot ce înseamnă studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri și să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai.

Săgetător

În sfârșit reușești să scapi de agitația specifică orașului și să acorzi mai multă atenție naturii. Reușești să elimini stresul acumulat în ultima vreme și să te bucuri de relaxare.

Capricorn

Petreci timp alături de familie și vă bucurați de activități care vă apropie și mai mult. Începi să apreciezi mai mult timpul petrecut în compania acestor persoane speciale.

Vărsător

Este posibil să intri într-un conflict cu o persoană importantă din viața ta. Încearcă să renunți la orgoliu și să asculți ce are de spus persoana de lângă tine.

Pești

Weekendul acesta este dedicat pasiunilor și timpului de calitate petrecut în compania propriei persoane. În sfârșit reușești să atingi echilibrul interior la care visai.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 5-6 septembrie