x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 6 - 7 februarie. Vărsătorii se bucură de lucrurile simple

Horoscop de weekend, 6 - 7 februarie. Vărsătorii se bucură de lucrurile simple

05 Feb 2021   •   11:34
Horoscop de weekend, 6 - 7 februarie. Vărsătorii se bucură de lucrurile simple
Sursa foto: Hepta

Berbec

Weekendul acesta este despre pasiuni și despre obiectivele pe care le ai când vine vorba de viitor. Muncești mult și dai dovadă de multă determinare când vine vorba de aspirațiile pe care le ai.

Taur

În sfârșit reușești să iei o pauză de la toată agitația și, astfel, să mai elimini din stresul cu care te-ai confruntat în ultima vreme. În acest weekend reușești să acorzi mai multă atenție relaxării.

Gemeni

Weekendul acesta este despre analiză. Te gândești la toate deciziile pe care le-ai luat în trecut și la ce aspirații ai când vine vorba de viitor. Începi să abordezi lucrurile cu mai mult curaj.

Rac

Reușești să te relaxezi și, astfel, te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai. Iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și petreci timp în compania unor prieteni buni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp.

Leu

Petreci timp în compania partenerului de cuplu. Romantismul te caracterizează, iar discuțiile pe care le ai cu partenerul de cuplu te ajută să privești lucrurile cu mai multă deschidere.

Fecioară

Petreci timp în compania propriei persoane și încerci să ajungi la un echilibru pe care ți-l dorești de mult timp. Vrei să elimini din stresul din utlima vreme și să ajungi să te cunoști mai bine.

Balanță

Îți asumi mai multe responsabilități decât este cazul, așa că ai parte de un weekend destul de agitat. Vrei să vezi pe toată lumea fericită și ai tendința să uiți de nevoile pe care le ai.

Scorpion

În sfârșit reușești să te relaxezi. Iei o pauză de la tot ce înseamnă muncă și, astfel, scapi de tensiunea acumulată în ultima vreme. În plus, te bucuri de o companie plăcută.

Săgetător

Toată atenția ta este îndreaptată spre încercarea de a rezolva problemele altor persoane. Încearcă, totuși, să nu uiți de nevoile pe care le ai, altfel oboseala o să se instaleze destul de repede.

Capricorn

Petreci timp cu familia și te bucuri de fiecare moment petrecut în compania acestor persoane speciale din viața ta. În plus, chiar reușiți să faceți niște activități noi împreună.

Vărsător

Înveți să te bucuri de lucrurile simple. Astfel, weekendul acesta este despre timp petrecut în natură, cât și despre lucrurile mărunte pe care ai avut tendința să le ignori în trecut. Ai multă energie pozitivă.

Pești

Ai mai mult curaj, astfel activitățile noi pe care le faci în acest weekend te ajută să te cunoști mai bine. În plus, încrederea în tine de care dai dovadă îți oferă tot felul de oportunități pe mai multe planuri

×