x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 6 - 7 martie. Balanțele învață să vorbească deschis despre ce simt

Horoscop de weekend, 6 - 7 martie. Balanțele învață să vorbească deschis despre ce simt

05 Mar 2021   •   11:29
Horoscop de weekend, 6 - 7 martie. Balanțele învață să vorbească deschis despre ce simt
Sursa foto: PexelsSharon Mccutcheon

Berbec

Weekendul acesta se anunță a fi plin de creativitate. Te ocupi de pasiunile pe care le ai, însă găsești resursele necesare și pentru a te ocupa de unele probleme mai vechi.

Taur

Empatizezi mai mult decât  în mod normal, iar acest lucru te ajută în relațiile pe care le ai cu cei din jur. Totuși, încearcă să nu te consumi prea mult cu problemele altora.

Gemeni

Petreci timp în compania persoanelor importante din viața ta și te bucuri de fiecare moment în natură. Iei o pauză de la tot ce înseamnă agitația specifică orașului.

Rac

Reușești să îți organizezi timpul, astfel încât să iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și să îți îndrepți atenția spre familie și nevoiel acesteia.

Leu

Weekendul acesta este despre timp de calitate petrecut în compania persoanei iubite. Vă bucurați de experiențe noi și de timp în natură.

Fecioară

Te concentrezi mult pe problemele care țin de bani. Vrei să faci niște economii importante, iar pentru asta încerci să elimini o serie de cheltuieli care nu sunt esențiale.

Balanță

Înveți să vorbești deschis despre ceea ce simți, iar acest lucru te ajută când vine vorba de relația de cuplu. În plus, reușești să îți pui ordine în gânduri.

Scorpion

Petreci timp în compania unui prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Reușești să îți dai seama ce îți dorești de la viitor și ce ai de făcut în acest sens.

Săgetător

Romantismul te caracterizează, în acest weekend. Fie că este îndreptat spre relația de cuplu, fie că este îndreptat spre pasiunile pe care le ai, weekendul acesta se anunță a fi inspirat.

Capricorn

Muncești mai mult decât în mod normal, pentru că vrei să faci pași importanți în direcția profesioanlă la care visezi de mult. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine.

Vărsător

Petreci timp în compania unui prieten care se confruntă cu o problemă destul de serioasă. Toată atenția și energia ta se îndreaptă în această direcție.

Pești

Weekendul acesta este despre timp petrecut în compania propriei persoane. Reușești să îți pui ordine în gânduri și să privești cu mai mult optimism spre viitor.  

×