x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 7 - 8 noiembrie. Săgetătorii ies din ritmul obișnuit

Horoscop de weekend, 7 - 8 noiembrie. Săgetătorii ies din ritmul obișnuit

06 Noi 2020   •   12:09
Horoscop de weekend, 7 - 8 noiembrie. Săgetătorii ies din ritmul obișnuit
Sursa foto: Hepta

Berbec

În aceste zile găsești dificil să te conectezi cu propriile emoții și parcă te învârți într-un cerc de care te-ai plictisit. Încearcă să discuți cu cineva despre problemele cu care te confrunți.

Taur

Începi să ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută pe toate planurile. În plus, începi să îți dai seama ce îți dorești de la viitor.

Gemeni

În acest weekend te concentrezi pe trecut și începi să îți analizezi deciziile pe care le-ai luat de-a lungul timpul. Vrei să te dezvolți persoanl, iar pentru asta trebuie să înveți din greșeli.

Rac

Vrei să îți înțelegi mai bine emoțiile și începi să discuți deschis despre ceea ce simți. Acest lucru te ajută să te cunoști mai bine și, în plus, te ajută în relație cu partenerul de cuplu.

Leu

Petreci timp singur și te ocupi de pasiunile pe care le ai și pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. Acest lucru te ajută să îți încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Fecioară

În acest weekend toate persoanele din jurul tău vin la tine pentru a-ți spune secrete. Acești oameni au încredere în tine, iar acest lucru te face să vrei să îi ajuți cât mai mult.

Balanță

Te ocupi de tot ce înseamnă relaxare. Astfel, weekendul acesta este despre un film pe care vrei să îl vezi de mult timp sau despre o carte bună pe care o ai de mult timp în bibliotecă.

Scorpion

Petreci timp alături de familie și reușești să rezolvi o serie de conflicte mai vechi. În plus, acest lucru te ajută să te relaxezi și să te bucuri mai mult de lucrurile simple.

Săgetător

Apar schimbări care te scot din ritmul obișnuit. Totuși, reușești să treci peste orice provocare și, astfel, începi să te cunoști mai bine.

Capricorn

Vrei să faci cât mai multe lucruri, însă nu reușești să îți organizezi timpul, astfel încât să te poți ocupa de toate lucrurile pe care le ai de făcut. Încearcă să îți faci o listă de priorități.

Vărsător

Ai tendința să cheltuiești mai mult decât este cazul și, astfel, te vei confrunta cu o serie de probleme financiare. Încearcă să îți analizezi mai bine cheltuielile.

Pești

Petreci timp alături de partenerul de cuplu, iar acest lucru te ajută să te relaxezi mai mult decât îți imaginezi. Ai parte de un weekend relaxant.  

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 7-8 noiembrie