x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 7 - 8 septembrie. Gemenii au parte de un weekend relaxant

Horoscop de weekend, 7 - 8 septembrie. Gemenii au parte de un weekend relaxant

06 Sep 2019   •   11:46
Horoscop de weekend, 7 - 8 septembrie. Gemenii au parte de un weekend relaxant

Berbec

Intri în tot felul de conflicte cu persoanele speciale din viața ta. Nu reușești să-ți stăpânești furia și te-ai săturat să răspunzi la întrebări care, pentru tine, au răspunsuri evidente.

Taur

Te bucuri de puțin timp liber. Acum ai șansa să petreci puțin timp de calitate cu persoana specială din viața ta. Reușești să iei o pauză de la toate responsabilitățile pe care le ai.

Gemeni

Weekendul acesta este despre relaxare. Lași în spate agitația specifică orașului și te bucuri de puțin timp în natură alături de prieteni. În plus, relația sentimentală merge pe un drum din ce în ce mai bun.

Rac

Romantismul te caracterizează în acest weekend. În prima parte a acestui sfârșit de săptămână te bucuri de prezența unei persoane importante, în timp ce partea a doua este dedicată pasiunilor.

Leu

Vrei să discuți cu partenerul de cuplu despre problemele de comunicare pe care le-ai tot avut în ultima vreme. În sfârșit, reușești să te deschizi în fața acelei persoane importante din viața ta.

Fecioară

Carisma nu îți lipsește nici în acest weekend și, prin urmare, ești în centrul atenției indiferent de evenimentul social la care participi. În plus, ți se deschis niște uși pe plan profesional.

Balanță

Te gândești din ce în ce mai mult la viitor. În acest weekend reușești să pui la punct un plan pe care să-l urmezi pentru a-ți atinge obiectivele. Discută cu familia despre viitorul pe care ți-l dorești.

Scorpion

Sensibilitatea este o caracteristică generală a ta, în acest weekend. Empatizezi cu toți oamenii din jurul tău și, din păcate, iei și toate energiile negative de la persoanele cu care interacționezi.

Săgetător

Simți că, în ultima vreme, ai lăsat toate lucrurile pe care ți le dorești deoparte și te-ai concentrat doar pe nevoile celor din jur. Acum știi că a venit momentul să te ocupi de tine.

Capricorn

Vrei să găsești un echilibru pe care nu ai reușit să-l atingi în ultima vreme.Vrei să reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să poți să te ocupi și de responsabilitățile, dar și de lucrurile care te fac fericit.

Vărsător

Relațiile implica tot timpul compromisuri, iar în acest weekend o să înveți să muncești pentru ca relația pe care o ai să funcționeze așa cum îți dorești. Învățați să comunicați mai eficient în interiorul relației.

Pești

Petreci mult timp singur și te gândești la multe decizii pe care le-ai luat în trecut și care te-au adus până în punctul în care ești azi. Îți analizezi mai bine stilul de viață și te reconectezi cu propria persoană.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 7-8 septembrie