x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 8 - 9 august. Scorpionii petrec timp alături de un prieten vechi

Horoscop de weekend, 8 - 9 august. Scorpionii petrec timp alături de un prieten vechi

07 Aug 2020   •   11:24
Horoscop de weekend, 8 - 9 august. Scorpionii petrec timp alături de un prieten vechi
Sursa foto: Lucian Alecu

Berbec

Vrei să scapi de rutină, așa că în acest weekend scapi de ajutația specifică orașului și te duci într-un loc retras unde te poți bucura de liniște. 

Taur

Vrei să faci unele schimbări când vine vorba de modul în care te raportezi la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Găsești curajul să te implici mai mult. 

Gemeni

Ai tendința să cheltuiești mai mult decât este necesar. Astfel, este recomandat să petreci cât mai mult timp în casă și să te gândești la un plan de economii. 

Rac

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa de bine pe cât îți dorești și, prin urmare, este posibil să reacționezi impulsiv. Încearcă să petreci puțin timp singur. 

Leu

Te simți vulnerabil, iar acest lucru te face să te închizi și mai mult în tine. Încearcă să discuți deschis cu partenerul de cuplu despre ceea ce îți dorești. 


Fecioară

În sfârșit reușești să te bucuri de relaxare după o săptămână plină. Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și acorzi atenție pasiunilor pe care le ai. 

Balanță

Încerci să îți pui ordine în gânduri și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Nu știi dacă drumul pe care ți l-ai ales te caracterizează în totalitate. 

Scorpion

Petreci timp alături de un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Vă reconectați și vă amintiți o mulțime de momente prin care ați trecut împreună. 

Săgetător

Încearcă să îți calculezi bine cuvintele înainte să spui tare și răspicat ce te deranjează. Ai tendința de a critica dur, fără să te gândești la sentimentele celor din jur. 

Capricorn

Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că acest weekend este dedicat studiului. Descoperi o nouă pasiune care te ajută să te cunoști mai bine. 

Vărsător

Vrei să faci totul de unul singur, însă nu este cea mai bună abordare de fiecare dată. În acest weekend, cere ajutorul persoanelor din jurul tău, atunci când simți că responsabilitățile te copleșesc. 

Pești

Romantismul te caracterizează, în acest weekend. Petreci timp alături de partenerul de cuplu și te bucuri de fiecare moment de intimitate. Ajungeți să vă cunoașteți mai bine. 
 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 8-9 august