x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Efectele pe care evenimentul astrologic din 11 martie le are asupra vieții sentimentale

Horoscop. Efectele pe care evenimentul astrologic din 11 martie le are asupra vieții sentimentale

11 Mar 2020   •   10:17
Horoscop. Efectele pe care evenimentul astrologic din 11 martie le are asupra vieții sentimentale
Sursa foto: Imagine de Mircea Iancu de la Pixabay

Soarele în Pești tranzitează Jupiter în Capricorn pe 11 martie, ceea ce înseamnă că începem să privim lucrurile cu mai mult optimism, după cum transmite Your Tango.

În astrologie, Soarele reprezintă atenția acordată propriei persoane și modul în care ne raportăm la lumea din exterior. Pe de altă parte, semnul zodiacal al Peștilor ne permite să fim mai visători, mai romantici și gata să credem că orice este posibil.

În plus, prezența lui Jupiter în Capricorn ne permite să realizăm care sunt lucrurile care ne țin pe loc și să acționăm pentru a ne dezvolta.

Acest eveniment astrologic se petrece de două ori pe an, iar ultimul a fost în octombrie 2019, în timp ce următorul se va produce în noiembrie 2020.

Acest eveniment astrologic, pe lângă faptul că ne trezește dorința de a evolua, ne permite să analizăm deciziile din trecut, în special în jurul datei de 14 martie. Începem să analizăm oportunitățile pe care le-am ratat.

Mai mult, în această perioadă ne dăm seama ce ne dorim cu adevărat, atât pe plan profesional, cât mai ales pe plan personal, când vine vorba de relații. Acest eveniment astrologic ne permite să credem mai mult în destin și să lăsăm lucrurile să meargă de la sine, lucru care ne va îmbunătăți viața de cuplu.

×
Subiecte în articol: horoscop relaţii dragoste