x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop februarie. Urmează o lună plină de suferință

Horoscop februarie. Urmează o lună plină de suferință

20 Ian 2020   •   15:07
Horoscop februarie. Urmează o lună plină de suferință

Luna februarie vine cu mari surprize pentru toate zodiile. După 18 februarie, Marte formează un trigon cu Uranus din Taur, iar acest lucru vine cu un mare îndemn către reinventare. În plus, ne ajută să găsim soluții inteligente la problemele cu care ne confruntăm.

Iată care sunt zodiile care au de suferit în luna februarie. Vor plânge cu lacrimi amare încă din primele zile ale lunii.

A venit vremea pentru o mobilizare exemplară, însă nativii zodiei Berbec pot avea probleme în a termina lucrurile la timp, iar acest lucru le poate aduce multă suferință. Fie că este vorba despre viața profesională sau cea personală, nativii zodiei Berbec se confruntă cu o mare stagnare în viața lor. Tot ce voiau să termine la timp se încheie brusc și îi lasă confuzi și fără posibilitatea de a putea interveni.

Neînțelegerile pot apărea în luna februarie la tot pasul, așa că ar trebui să fie mai atenți la tot ceea ce semnează și la atitudinea pe care o au în fața celorlalți. În plus, pot apărea și probleme de sănătate, așa că un control ar fi binevenit și ar putea preveni multe neplăceri.

 

Citește aici horoscopul integral

×