x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 1 - 7 februarie. Săptămână plină de creativitate, determinare și curaj

Horoscop săptămânal, 1 - 7 februarie. Săptămână plină de creativitate, determinare și curaj

31 Ian 2021   •   11:20
Horoscop săptămânal, 1 - 7 februarie. Săptămână plină de creativitate, determinare și curaj
Sursa foto: hepta

Berbec

Săptămâna aceasta vine cu multe provocări. Este important să ai încredere în tine și să îți organizezi timpul eficient, astfel încât să te poți ocupa de toate lucrurile pe care ți le-ai propus. Încearcă să îți amintești că nu este o rușine să ceri ajutorul cuiva atunci când te simți copleșit.

Taur

Săptămâna aceasta este despre a-ți asuma riscuri, în special când vine vorba de viața amoroasă. Încearcă să privești cu mai multă încredere spre viitor și să vorbești deschis despre tot ceea ce simți. O să fii surprins când o să vezi că sentimentele îți sunt împărtășite.

Gemeni

Nu prea ai energia necesară să faci tot ce ți-ai propus, însă nu trebuie să fii atât de dur cu tine. Încearcă să privești lucrurile cu mai multă deschidere și discută cu persoanele importante din viața ta despre problemele cu care te confrunți. Spre sfârșitul săptămânii, energia începe să revină.

Rac

Săptămâna începe cu mult entuziasm. Ai o mulțime de planuri și te bucuri de sprijinul persoanelor importante din jurul tău. În plus, faci progrese importante la locul de muncă, iar acest lucru te ajută să mai elimini din stresul pe care l-ai acumulat când vine vorba de zona financiară.

Leu

Săptămâna aceasta este despre timp împărțit între pasiuni și responsabilități. Vrei să te dezvolți cât mai mult, așa că te folosește de fiecare moment pe care îl ai pentru a crește pe plan profesional, dar și personal. Încearcă, totuși, să îți acorzi câte o pauză din când în când.

Fecioară

Săptămâna aceasta este despre timp petrecut în compania familiei. Te bucuri de fiecare moment petrecut alături de aceste persoane speciale din viața ta și chiar reușești să discuți despre un conflict mai vechi care a rămas nesoluționat.

Balanță

Săptămâna aceasta ești în căutarea echilibrului. Astfel, îți petreci mare parte din timp în compania propriei persoane și încerci să îți pui ordine în gânduri pentru a te putea concentra pe aspirațiile pe care le ai. O discuție cu un prieten te poate ajuta.

Scorpion

Săptămâna aceasta este despre locuință și timp petrecut cu familia. Astfel, începeți un proiect împreună și vă ocupați de o redecorare care să transforme acest spațiu în care vă petreceți timpul într-unul care să vă definească mai bine. Ai multe idei pe care vrei să le pui în aplicare!

Săgetător

Intuiția este prezentă cu tine pe tot parcursul săptămânii. Astfel, este important să o asculți pentru a putea să îți atingi obiectivele și, de asemenea, pentru a te feri de momente dificile. În plus, prezența de spirit de care dai dovadă te ajută în relație cu superiorii de la locul de muncă.

Capricorn

Vrei să faci o serie de schimbări la care te gândești de mult timp, iar acum găsești determinarea necesară. Astfel, renunți la niște obiceiuri nesănătoase  pe care le ai de ceva timp și începi să adopți un stil de viață mai sănătos.

Vărsător

Lucrurile nu merg chiar așa cum ți-ai dorit, iar acest lucru poate aduce stres. Încearcă să nu îți mai faci așteptări, ci permite-ți mai multă flexibilitate pentru a evita dezamăgirile și pentru a te bucura de fiecare moment care îți apare în cale.

Pești

Săptămâna aceasta se anunță a fi una deosebit de creativă. Ai o mulțime de idei și simți că faci progrese importante când vine vorba de pasiunile pe care le ai. În plus, această creativitate este vizibilă și atunci când vine vorba de locul de muncă.

×