x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 10 – 16 mai. Fecioarele vor avea parte de o săptămână solicitantă

Horoscop săptămânal, 10 – 16 mai. Fecioarele vor avea parte de o săptămână solicitantă

09 Mai 2021   •   10:59
Horoscop săptămânal, 10 – 16 mai. Fecioarele vor avea parte de o săptămână solicitantă
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec

S-ar putea să va simțiti destul de neliniștit în această săptămână. Avantajele vin atunci când încerci ceva nou. Este  posibil să intrați într-una dintre cele mai productive perioade pe care le-ați avut în ultimele luni. Această explozie de energie ar putea fi conectată la o oportunitate sau contract important. S-ar putea să fiți interesat să aflați ideile altor persoane cu privire la ceea ce ar trebui să faceți, dar, în adâncul sufletului, știți direcția în care doriți să mergeți. Poți avea încredere în tine.

 

Horoscop Taur

Este posibil să doriți să faceți o achiziție sau să vă investiți banii pentru un anumit obiectiv. Taurii au săptămâna aceasta planuri financiare. Probabil că vă concentrați să câștigați mai mulți bani, să investiți sau să achitați datoriile. Este posibil să aveți un plan scris, elaborat pe foi de calcul și grafice.

 

Horoscop Gemeni

În această săptămână, alergați în două direcții, așa cum poate face doar un nativ din Gemeni. Cel puțin nu te plictisești. Știți direcția în care doriți să mergeți și, deși este posibil să nu cunoașteți toți pașii pentru a ajunge acolo, puteți avea încredere în capacitatea dvs. de a acționa acum.

 

Horoscop Rac

Nativii din Rac au parte de romantism. S-ar putea să înceapă o nouă relație de dragoste. S-ar putea să te chinui în ultima vreme să-ți găsești chemarea. Acum este timpul să ne uităm mai adânc în interior și să descoperim o nouă perspectivă. În timp ce slujba ta merge bine, este posibil să te plictisești. Poti vorbi cu șeful despre alte opțiuni pentru funcții sau activități.

 

Horoscop Leu

Leii sunt destul de ocupati, iar săptămâna aceasta toată lumea le solicită atenția. Astăzi, un prieten sau cunoștință vă poate deschide o lume cu totul nouă. Poate că le dati o idee și vă susțin din toată inima să mergeți mai departe în această direcție. Ești capabil să faci ceea ce trebuie făcut. Sau dacă acest lucru nu este posibil, pur și simplu mergeți înainte oricum.

În următoarele două săptămâni, ai o nouă oportunitate de carieră. Acest lucru ar putea fi în cadrul companiei dvs. sau într-o ofertă de muncă externă. Sau vă puteți orienta spre ceva mai mare, cum ar fi extinderea propriei afaceri online.

 

Horoscop Fecioara

Munca este deosebit de solicitantă săptămâna aceasta. Fecioarele este posibil să răspunda mai multor autorități. Astăzi, există posibilități de a găsi un nou loc de muncă sau de a auzi despre un loc de muncă de la un fost coleg. Puteți primi o scrisoare de recomandare de la un șef actual sau din trecut.S-ar putea să vă gândiți să vă alăturați unei organizații profesionale.

 

Horoscop Balanță

S-ar putea să finalizați actele de care aveți nevoie săptămâna aceasta, în ciuda faptului că nu aveți răbdare pentru asta. Astăzi, te-ai putea simți destul de ghidat de spirit. Și acest lucru ar putea da tonul acțiunilor tale pentru restul anului. S-ar putea să vă simțiți chemat să vă întoarceți la școală sau să predați. Ai toate motivele pentru a avea credință în abilitățile tale. Orice altceva de care ai nevoie poate fi câștigat prin practică.

 

Horoscop Scorpion

S-ar putea ca cineva din domeniul financiar să vă ofere o soluție. Pentru a obține ajutor, va trebui să fiti insistent. Resursele pot fi câștigate. Uneori evitați să acceptați ajutor pentru că va temeti de părerile celorlalți. Astăzi este o zi bună pentru a-l solicita. Permiteți altora să va ofere sprijin și acceptati ceea ce vi se oferă, dacă funcționează pentru dvs. Astăzi, o întâlnire poate aduce un nou prieten sau pe cineva care devine mult mai mult. Este bine să vizitati o zonă nouă a orașului sau să va schimbati doar rutina. Este posibil să aveți o întâlnire cu destinul.

 

Horoscop Săgetător

Săptămâna aceasta ar putea fi plină de flirturi. Este posibilă o nouă relație de dragoste. Vă puteți conecta cu cineva care poate deveni important în viitorul vostru. Acesta ar putea fi un nou cunoscut sau cineva pe care l-ați întâlnit pe un site de întâlniri online. De asemenea, este posibil ca acesta să fie cineva care este deja în viața dvs și care va spune adevărul despre numeroasele tale talente și abilități.

Aveți ocazia să încercați lucruri noi, cum ar fi să deveniți vegani timp de câteva săptămâni, să încercați câteva lecții de arte marțiale sau să renunțați la televizor pentru a lucra la scenariul dvs. de muncă.

 

Horoscop Capricorn

Apare o nouă oportunitate de muncă și această ofertă poate fi pe placul dumneavoastră. S-ar putea să vă dați seama că este posibil să atingeți un mare obiectiv. S-ar putea să doriți să locuiți la o fermă sau la câțiva pași de o plajă. Ați putea decide că doriți să predați într-o țară străină sau să rămâneți acasă cu copiii. Ceea ce visati astăzi este posibil în viitor.

 

Horoscop Vărsător

 În această săptămână, căutați aventură. Ești gata să încerci ceva nou.  S-ar putea să vă simțiți chemat să vă extindeți lumea prin artă sau o posibilă sarcină. Dacă aveți deja copii, atunci s-ar putea să vă uitați la modul în care îi puteți ajuta, fiind ghidul și profesorul lor. Dacă sunteți în căutarea ajutorului pentru fertilitate, puteți găsi asistență de specialitate.

 

Horoscop Pești

În această săptămână există o activitate intensa acasă. S-ar putea să fiți în renovare sau chiar să pregătiți o mutare. S-ar putea să va simțiti foarte aproape de familie.  A-i sprijini și a fi cu ei poate face parte din scopul vieții tale. Este posibil să simțiți că lucrurile pe care le faceți, cum ar fi slujba sau hobby-urile dvs., sunt de prisos. Familia este chemarea pe care o simtiti. Apropo, aceasta ar putea fi atât familia spirituală, cât și familia in care v-ati nascut.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal