x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 12 - 18 aprilie. Urmează o săptămână extrem de aglomerată

Horoscop săptămânal, 12 - 18 aprilie. Urmează o săptămână extrem de aglomerată

11 Apr 2021   •   11:17
Horoscop săptămânal, 12 - 18 aprilie. Urmează o săptămână extrem de aglomerată
Sursa foto: Pixabay.com

Berbec

Săptămâna aceasta se anunță a fi extrem de aglomerată. Ai o mulțime de lucruri de făcut și deseori simți că nu îți ajunge timpul să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. Pe de altă parte, înveți să renunți la orgoliu și să ceri ajutorul celor din jur.

Taur

Se anunță o săptămână foarte productivă. Reușești să faci tot ce îți propui și chiar îți rămâne timp pentru a te bucura de compania persoanelor importante din viața ta. De asemenea, începi să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Gemeni

Îți petreci mare parte din timp în confortul oferit de propria locuință. Reușești să-ți pui ordine în gânduri și chiar te bucuri de tot ce înseamnă regăsire. Începi să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor și chiar faci primul pas în direcția pe care ți-o dorești.

Rac

Ești în centrul atenției peste tot pe unde mergi. În plus, dai doavă de implicare și devotament, iar acest lucru te aduce în atenția superiorilor de la locul de muncă. Spre sfârșitul săptămânii, primești o veste bună pe plan profesional.

Leu

Vrei să îi ajuți pe cei din jurul tău, însă este important să nu uiți de nevoile pe care le ai. Încearcă să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai, pentru a avea mai multă încredere în tine. Ai parte de o săptămână plină de empatie și creativitate.

Fecioară

Săptămâna aceasta este despre studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că îți îndrepți atenția spre cărți. Îți petreci mare parte din timp singur și reușești, astfel, să îți dai seama care sunt zonele unde ai lipsuri. Dezvoltarea personală este în centrul atenției.

Balanță

Oportunitățile apar la fiecare pas. Totuși, încearcă să nu te culci pe o ureche, ci acordă atenție fiecărei șanse care îți apare în cale. Este important să analizezi toate opțiunile pe care le ai pentru a putea să iei o decizie corectă legată de viitor.

Scorpion

Înveți să te organizezi mai bine, așa că săptămâna aceasta se anunță a fi foarte productivă. Reușești să duci la bun sfârșit tot ce îți propui și chiar îți îndrepți atenția și asupra unor probleme cu care se confruntă o persoană importantă din viața ta.

Săgetător

Săptămâna aceasta este despre distracție. Petreci timp în compania persoanelor importante din viața ta și te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai. Reușești să îți reîncarci bateriile și chiar începi să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Capricorn

Lucrezi la un proiect important, însă ești cu capul în nori. Încearcă să îți acorzi timp pentru a te organiza și nu pune foarte multă presiune pe tine. O discuție cu o persoană importantă din viața ta te-ar putea ajuta să vezi lucrurile cu mai multă claritate.

Vărsător

Descoperi lucruri noi despre tine prin intermediul activităților pe care le faci în această săptămână. În plus, reușești să îi mobilizezi pe cei din jurul tău să încerce lucruri noi și, astfel, ești în centrul atenției la fiecare pas.

Pești

Săptămâna aceasta este despre timp petrecut în compania partenerului de cuplu, cât și despre planuri de viitor. Ai parte de o serie de discuții interesante care te ajută să îți pui ordine în gânduri și să îți dai seama ce vrei cu adevărat.

×