x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 2 - 8 noiembrie. Vărsătorii vor avea o săptămână cu mult noroc

Horoscop săptămânal, 2 - 8 noiembrie. Vărsătorii vor avea o săptămână cu mult noroc

29 Oct 2020   •   10:38
Horoscop săptămânal, 2 - 8 noiembrie. Vărsătorii vor avea o săptămână cu mult noroc
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Începi săptămâna cu o dorință puternică de a călători. Vrei să vezi cât mai multe locuri și să cunoști cât mai multe culturi, însă va fi nevoie să îți pui această dorință în așteptare. Spre sfârșitul săptămânii începi să acorzi mai multă atenție locuinței.

Taur

Simți nevoia să iei o pauză de la toată agitația din jurul tău, însă nu reușești să găsești acel moment de liniște pe care îl cauți. Pe de altă parte, în a doua parte a săptămânii reușești să-ți pui ordine în gânduri și să-ți organizezi programul, astfel încât să ai timp și pentru tine.

Gemeni

Muncești pentru ceea ce îți dorești. Ai parte de o săptămână productivă, în care duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Astfel, începi să ai mai multă încredere în propria persoană, iar la sfârșitul săptămânii chiar primești o veste bună.

Rac

Ai multe lucruri de făcut și, în toată agitația, este posibil să îți ignori prioritățile, concentrat fiind să faci cât mai multe lucruri în același timp. Încearcă să nu mai pui atât de multă presiune pe tine. De asemenea, nu este o rușine să ceri ajutorul celor din jur.

Leu

Ai parte de o săptămână plină de romantism și înțelegere. Petreci timp alături de partenerul de cuplu și te bucuri de fiecare moment de intimitate. Spre sfârșitul săptămânii începi să-ți îndrepți din nou atenția spre tot ce înseamnă responsabilități.

Fecioară

Reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui, însă acest lucru aduce cu sine și multă extenuare. De asemenea, stresul te face să reacționezi impulsiv, chiar și atunci când vine vorba de persoanele importante din viața ta. Încearcă să îți mai acorzi câte o pauză din când în când.

Balanță

Este recomandat să-ți începi săptămâna cu puțină meditație, pentru a putea să îți pui ordine în gânduri. Ultima perioadă a fost una agitată, care și-a pus amprenta asupra ta. Încearcă să acorzi mai multă atenție relaxării și echilibrului interior, în această săptămână.

Scorpion

Este posibil să treci printr-o experiență care își va pune amprenta asupra ta, cel puțin pe termen lung. În această săptămână înveți că nu trebuie să ai încredere în toate persoanele din jurul tău și că este important să renunți la oamenii toxici din viața ta cât mai repede.

Săgetător

Săptămâna începe într-o notă optimistă. Ai multă energie pozitivă și, astfel, reușești să duci al bun sfârșit toate responsabilitățile pe care le ai, într-un timp record. De asemenea, reușești să îți organizezi programul, astfel încât să poți petrece timp în compania partenerului de cuplu.

Capricorn

În această săptămână iei o pauză de la tot ce înseamnă viața profesională și începi să acorzi mai multă atenție persoanelor importante din viața ta. Astfel, îți împarți timpul între prieteni și familie și te bucuri de fiecare moment petrecut în compania acestor persoane.

Vărsător

Săptămâna aceasta este caracterizată de noroc. Lucrurile se așează în fața ta exact așa cum îți dorești și, în plus, reușești să rezolvi problemele care îți apar în cale fără prea mult efort. Profită din plin de această săptămână și încearcă să rezolvi cât mai multe probleme.

Pești

Nu reușești să îți găsești concentrarea, iar acest lucru îți afectează prima parte a săptămânii, în special când vine vorba de locul de muncă. Este important să discuți cu cineva în care ai încredere despre lucrurile cu care te confrunți, pentru a putea să-ți pui ordine în gânduri.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 2-8 noiembrie