x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 26 aprilie - 2 mai. Se anunță o săptămână foarte aglomerată

Horoscop săptămânal, 26 aprilie - 2 mai. Se anunță o săptămână foarte aglomerată

25 Apr 2021   •   10:56
Horoscop săptămânal, 26 aprilie - 2 mai. Se anunță o săptămână foarte aglomerată
Sursa foto: Pixabay.com

Berbecc

Ai parte de o săptămână destul de agitată, dar care te ajută să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. În plus, înveți să vorbești deschis despre ceea ce simți, iar acest lucru îți îmbunătățește relațiile cu cei din jur.

Taur

Vrei să înveți lucruri noi, așa că săptămâna aceasta este dedicată studiului. Îți petreci mare parte din timp singur și încerci să găsești concentrarea de care ai nevoie. În cea de-a doua parte a săptămânii, începi să îți îndrepți atenția spre tot ce înseamnă relaxare.

Gemeni

Nu îți dorești să fii deloc în centrul atenției, ci doar să ai timp să te ocupi de lucrurile pe care le-ai cam ignorat în ultima vreme. Începi să înveți mai mult lucruri despre tine, iar asta te ajută să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Rac

Săptămâna aceasta se anunță a fi deosebit de agitată. Este recomandat să îți acorzi câteva momente pentru a putea să-ți organizezi mai bine timpul. O discuție cu o persoană importantă din viața ta te ajută să mai elimini din stresul din ultima vreme.

Leu

Săptămâna aceasta se anunță a fi plină de vești bune. Primești o veste pe plan profesional pe care o așteptai de mult. De asemenea, viața amoroasă merge în direcția pe care ți-o dorești. Începi să ai din ce în ce mai multă încredere în tine.

Fecioară

Săptămâna aceasta este despre timp petrecut în compania persoanelor importante din viața ta. Înveți să te organizezi mai bine, astfel încât să poți petreci cât mai mult timp cu aceste persoane. În plus, găsești curajul necesar pentru a încerca o serie de activități noi.

Balanță

Creativitatea te caracterizează, în această săptămână. Reușești să rezolvi cu ușurință toate problemele cu care te confrunți, iar asta te aduce în atenția superiorilor de la locul de muncă. Spre sfârșitul săptămânii, chiar primești o veste bună pe plan profesional.

Scorpion

Începi să petreci mai mult timp cu familia, iar asta te ajută să te relaxezi mai mult decât ți-ai fi imaginat. Astfel, reușești să găsești concentrarea de care ai nevoie pentru a te ocupa de niște proiecte care nu mai pot fi amânate.

Săgetător

Vrei să scapi de rutină, așa că, în această săptămână, găsești curajul să încerci o serie de activități noi care te ajută să descoperi și mai multe lucruri noi despre tine. Ai parte de o săptămână interesantă în care simți că te deconectezi de la tot ce înseamnă cotidian.

Capricorn

Săptămâna aceasta se anunță a fi foarte aglomerată. Vrei să faci o mulțime de lucruri care țin de pasiunile pe care le ai, însă ai și multe responsabilități care țin de locul de muncă. O discuție cu un prieten bun te ajută să te organizezi mai bine.

Vărsător

Te bucuri de sprijinul persoanelor din jurul tău, iar asta te ajută să duci la bun sfârșit o activitate solicitantă. Muncești mult, în această săptămână, însă la final ești mândru de ce ai realizat. Începi să privești cu mai mult optimism spre viitor.

Pești

Vrei să faci pași importanți în direcția pe care ți-o dorești, așa că în această săptămână îți faci un plan bine pus la punct legat de obiectivele pe care le ai. Pe de altă parte, reușești să petreci și timp de calitate în compania persoanei iubite.

×