x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 27 aprilie - 3 mai. Petreci mai mult timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimitate

Horoscop săptămânal, 27 aprilie - 3 mai. Petreci mai mult timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimitate

27 Apr 2020   •   12:52
Horoscop săptămânal, 27 aprilie - 3 mai. Petreci mai mult timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimitate
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În această săptămână înveți să comunici mai eficient și găsești curajul să reiei legătura cu o persoană importantă pentru tine, dar cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Mai mult, încerci să acorzi mai multă atenție aspirațiilor pe care le ai.

Taur

Energia pozitivă este prezentă pe tot parcursul săptămânii. În sfârșit găsești motivația necesară pentru a face schimbările de care ai nevoie de mult timp. Astfel, adopți un stil de viață mai sănătos și reușești să mai elimini din stres.

Gemeni

Spiritualitatea te caracterizează în această săptămână. Petreci mare parte din timp încercând să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor, cât și pentru a atinge un echilibru interior la care aspiri de mult timp. Meditația este o idee bună.

Rac

Înveți să muncești în echipă și, astfel, reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, scapi de rutină cu ajutorul unei noi pasiuni care îți ocupă mare parte din timp. Astfel, în această săptămână înveți lucruri noi despre tine.

Leu

În această săptămână ai tendința de a pune foarte multă presiune pe propria persoană. Vrei să faci foarte multe lucruri în același timp și, astfel, nu reușești să duci nimic la bun sfârșit. Încearcă să îți acorzi mai mult timp.

Fecioară

Încearcă să renunți la a mai analiza la nesfâșit lucrurile din trecut, ci încearcă să te concentrezi mai mult pe lucrurile pe care le ai de făcut în prezent. Încearcă să discuți cu o persoană în care ai încredere pentru a putea să-ți pui ordine în gânduri.

Balanță

Inspirația te caracterizează în această săptămână. Astfel, acorzi multă atenție pasiunilor pe care le ai, însă reușești să îți organizezi timpul astfel încât să acorzi atenție și responsabilităților pe care le ai. Ai parte de o săptămână productivă.

Scorpion

Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimitate. În plus, reușiți să vă cunoașteți mai bine și să vă faceți o serie de planuri de viitor împreună. Chiar apare ideea unei afaceri.

Săgetător

În această săptămână te concentrezi pe tot ce înseamnă zona profesională. Vrei să progresezi pe plan profesional și, astfel, muncești mai mult decât în mod normal. Totuși, încearcă să îți acorzi câte o pauză din când în când.

Capricorn

Romantismul te caracterizează în această săptămână. Dacă ești într-o relație, te bucuri de timp de calitate petrecut în compania partenerului de cuplu. Dacă ești singur, toată atenția ți se îndreaptă către pasiunile pe care le ai.

Vărsător

În această săptămână te ocupi de responsabilitățile pe care le ai acasă. Astfel, începi să acorzi mai multă atenție treburilor casnice și încerci să îți transformi locuința într-un spațiu care te caracterizează mult mai bine.

Pești

Ai o mulțime de lucruri de dus la bun sfârșit, în această săptămână, și simți că timpul pe care îl ai la dispoziție nu îți ajunge. Este indicat să încerci să îți organizezi mai bine programul și chiar să îți faci o listă de priorități.

×