x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 7 - 13 octombrie. Taurii învață să comunice mai eficient

Horoscop săptămânal, 7 - 13 octombrie. Taurii învață să comunice mai eficient

03 Oct 2019   •   12:04
Horoscop săptămânal, 7 - 13 octombrie. Taurii învață să comunice mai eficient
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Săptămâna aceasta se anunță a fi una foarte spirituală și, prin urmare, te concentrezi mai mult pe tot ce înseamnă viață personală. Acorzi mai multă atenție artei și începi să practici mai mult pasiunile pe care le ai.

Taur

Comunici din ce în ce mai eficient, iar acest lucru te ajută mai ales când vine vorba de viața de cuplu. Astfel, reușiți să rezolvați o serie de probleme mai vechi care s-au tot adâncit din cauza orgoliului. Comunicarea conduce la o săptămână productivă.

Gemeni

Încearcă să stai departe de problemele emoționale ale celor cu care interacționezi, pentru a nu lua aceste probleme asupra ta. Ai tendința să empatizezi mai mult decât este cazul, iar în aceste situații nu reușești să îi ajuți pe ceilalți așa cum îți dorești.

Rac

Romantismul te caracterizează în această săptămână. Dacă ești într-o relație, petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și vă bucurați de intimitate. În cazul în care nu ești într-o relație, reușești să îți îndrepți atenția către zona artelor.

Leu

Nu reușești să te concentrezi, în prima parte a săptămânii. Gândul îți zboară în tot felul de locuri și nu reușești să acumulezi prea multe informații. Pe de altă parte, cea de-a doua parte a săptămânii vine cu mai multă energie și reușești să-ți duci responsabilitățile la bun sfârșit.

Fecioară

Partea artistică e mai accentuată decât în mod normal. În plus, începi să te deschizi mai mult pe partea emoțională față de o persoană importantă din viața ta. Aceste lucruri te ajută să mai elimini din stresul acumulat în ultimele săptămâni.

Balanță

Îți concentrezi mai mult atenția asupra obiectivelor pe care le ai. Vrei să muncești mai mult pentru a obține ceea ce îți dorești și nu mai ești dispus să faci compromisuri. În plus, creativitatea te ajută să rezolvi niște probleme mai vechi.

Scorpion

Petreci mult timp de unul singur. Vrei să te relaxezi și acorzi mai multă importanță activităților pe care le poți face de unul singur. Săptămna aceasta ți-o dedici în totalitate ție și spre sfârșitul săptămânii reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viață.

Săgetător

Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta, dar acorzi mai multă atenție și timpului petrecut de unul singur. În plus, analizezi mai bine persoanele din jurul tău și îți faci curaj să renunți la persoanele toxice din viața ta.

Capricorn

În sfârșit reușești să-ți organizezi programul, astfel încât să petreci timp alături de persoanele importante din viața ta. Ultima perioadă a fost una destul de agitată și ai cam ignorat nevoile acestora, însă în această săptămână reușești să te revanșezi.

Vărsător

Apar mai multe oportunități, în această săptămână, și nu vrei să le lași să dispară. Astfel, muncești din greu și nu ratezi nicio oportunitate care apare. Te gândenști din ce în ce mai mult la carieră și la viitor și începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Pești

Vrei să încerci lucruri noi. În această săptămână ai multă energie pozitivă și vrei să experimentezi tot felul de lucruri. În plus, vrei să înveți cât mai multe lucruri, de aceea există șanse mari să te înscrii la un curs pe care îți dorești de mult să îl urmezi.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanl 7-13 octombrie