x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 8 - 14 martie. Săptămâna aceasta este despre timp petrecut în compania partenerului de cuplu

Horoscop săptămânal, 8 - 14 martie. Săptămâna aceasta este despre timp petrecut în compania partenerului de cuplu

07 Mar 2021   •   11:04
Horoscop săptămânal, 8 - 14 martie. Săptămâna aceasta este despre timp petrecut în compania partenerului de cuplu

Berbec

Săptămâna aceasta este despre alegeri. Începi să analizezi mai atent ce îți dorești cu adevărat de la viitor și ce opțiuni ai, pentru a face o alegere inspirată. În plus, înveți să discuți deschis despre aceste lucruri cu persoanele importante din viața ta, iar asta te ajută.

Taur

Săptămâna aceasta te concentrezi pe tot ce înseamnă probleme financiare. Vrei să rezolvi problemele cu banii care îți provoacă atât de mult stres. Începi să îți dai seama care sunt cheltuielile pe care le ai și pe care dintre acestea le poți elimina.

Gemeni

Începi să acorzi mai multă atenție nevoilor pe care le ai și, astfel, săptămâna aceasta decurge mai bine decât ți-ai fi imaginat. Astfel, reușești să înveți lucruri noi despre un subiect care te interesază și chiar începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Rac

Săptămâna aceasta te găsește lipsit de energie. Nu reușeti să faci nimic din ce ți-ai propus, iar acest lucru aduce cu sine mult stres. Încearcă să nu pui presiune pe tine, ci acordă-ți câteva zile pentru a-ți reîncărca bateriile. Lucrurile încep să se așeze spre sfârșitul săptămânii.

Leu

Săptămâna aceasta muncești mai mult decât în mod normal. Știi ce îți dorești de la viitor și îți îndrepți eforturile în acea direcție. De asemenea, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să ai timp și pentru pasiunile pe care le ai.

Fecioară

Ai multă încredere în tine și, astfel, determinarea este prezentă pe tot parcursul săptămânii. Reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui și chiar îi motivezi pe cei din jur să-și urmeze aspirațiile. Ai parte de o săptămâni cu adevărat productivă.

Balanță

Reușitele din ultima vreme te ajută să îți susții cu mai multă încredere ideile. Astfel, în această săptămâni ești mai vocal decât în mod normal și chiar reușești să atragi atenție superiorilor de la locul de muncă. Simți că ești pe drumul cel bun.

Scorpion

Răbdarea te caracterizează, în această săptămână. Petreci timp în compania persoanelor importante din viața ta și reușești să rezolvi cu ușurință orice conflict apare în calea ta. În plus, dai dovadă de înțelepciune când vine vorba de planurile de viitor pe care le ai.

Săgetător

Săptămâna aceasta se dovedește una destul de agitată, de aceea este important să nu uiți să îți aloci momente de relaxare, pentru a nu ajunge la extenuare. De asemenea, este important să înțelegi că nu este o rușine să ceri ajutorul celor din jur atunci când lucrurile te copleșesc.

Capricorn

Săptămâna aceasta îi concentrezi atenție pe nevoile persoanelor din jurul tău. Astfel, încerci să rezolvi problemele cu care se confruntă până în punctul în care uiți de nevoile tale. Este important să îți organizezi timpul, astfel încât să ai momente dedicate ție.

Vărsător

Săptămâna aceasta este despre timp petrecut în compania partenerului de cuplu. Reușești să vorbești deshis despre ceea ce simți, iar acest lucru te ajută să îți duci relația la un nou nivel. Romantismul este prezent pe tot parcursul săptămânii.

Pești

Săptămâna aceasta este despre timp petrecut cu tine. Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că studiul îți ocupă mare parte din timp, însă reușești să găsești momente în care să îți pui ordine în gânduri și să ajungi la echilibrul interior pe care ți-l dorești.

×