x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul dragostei de Ziua Îndrăgostiților

Horoscopul dragostei de Ziua Îndrăgostiților

de Moira Dună    |    09 Feb 2021   •   15:15
Horoscopul dragostei de Ziua Îndrăgostiților
Sursa foto: Hepta

S-ar putea să fi așteptat cu nerăbdare sexul de Ziua Îndrăgostiților. Dar, din cauza pandemiei, a retrogradării planetei Mercur și a influenței energiei înghețate a Vărsătorului, această dorință este posibil să nu se afle acum în fruntea listei tale de priorități, bustle.com.

Cu toate acestea, nu te grăbi să renunți la sex de Ziua Îndrăgostiților. Energia din Vărsător este la cote înalte, deși este mai degrabă înghețată. Cu toate astea, Ziua Îndrăgostiților este stimulată de conjuncța între Jupiter și Venus în acest semn de aer. La fel ca și Mercur. 

Vărsătorul rece și detașat poate lipsi de romantism această zi, însă el poate favoriza iubirea necondiționată și expansivă din partea prietenilor și a persoanelor dragi. Oamenii se vor căuta unii pe alții, mai ales cei care s-au simțit până acum însingurați. 

Asta nu înseamnă că Ziua Îndrăgostiților 2021 nu va fi specială. De fapt, unele semne zodiacale ar putea avea noroc în acest an.

Iată horoscopul pentru viața sexuală de Ziua Îndrăgostiților 2021, dacă vrei să știi la ce să te aștepți.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Toată această energie îl va face pe Berbec să se simtă plin de viață. Cu Luna în semnul tău, ești încrezător, fierbinte și gata de o noapte fantastică.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Plantea Marte se află încă în semnul tău și aici va sta toată luna februarie. Așa că dorința ta sexuală va crește în această zi a Îndrăgostiților și îți vei căuta partenerul dorit. Alături de Uranus, Marte te va face mai deschis la experiențe noi. Nu-ți fie teamă că amesteci lucrurile și dă un suflu proaspăt vieții tale sexuale. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Planeta ta dominantă, Mercur, este retrograd și îți poate aduce acum fantome din trecut. Împreună cu Jupiter și Venus, Mercur îți va da o energie bună. Așteaptă-te să primești mesaje frumoase și chiar acele scuze pe care le tot aștepți în ultimii patru ani. Așadar, reaprinderea iubirii cu un fost partener este posibilă. Cu toate astea, păstrează-ți luciditatea și amintește-ți de ce nu mai face parte din viața ta. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

De Ziua Îndrăgostiților vei fi mai discret decât de obicei. Este posibil să nu-ți dorești ceva special. Însă lucrurile vor evolua bine pentru tine la scurt timp după această perioadă. Soarele intră în Pești, urmat de Venus, și vei reveni la normal.

Leu (23 iulie - 22 august)

De obicei ești mare amator de distracție, însă de Ziua Îndrăgostiților este posibil să nu-ți dorești nimic special din cauza lui Saturn, planeta restricțiilor. Dar nu trebuie să te stresezi. S-ar putea să fii mai serios. Aventurile de o noapte nu sunt pentru tine în acest moment. Acum vrei doar relații statornice.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Cineva dorește să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților într-un mod sexy, ș acela ești tu. Te vei simți plin de energie, așa încât, dacă nu ai stabilită o întâlnire romantică, va trebui să o cauți.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Planeta ta dominantă, Venus, se află alături de Marele Benefic, Jupiter, așa că ești obligat să te distrezi. Dacă ești singur, vei atrage câțiva admiratori cu farmecul și încrederea ta. Pe lângă asta, energia Vărsătorului funcționează bine cu Soarele tău, iar Luna pasională din Berbec îți activează casa parteneriatului. Ce ți-ai mai putea dori ? Doar să te bucuri !

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ziua Îndrăgostiților va fi fierbinte pentru sexosul Scorpion. Marte și Uranus se vor afla vizavi de Soarele tău și formează un aspect pasional, care îți provoacă un pic de anxietate, dar în sensul bun. Aceste planete îți activează latura animalică și competitivă. Este momentul  perfect pentru a face tot  ce dorești. Ai încredere în tine. Vei cuceri persoana pe care ai pus ochii.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Te vei distra de Ziua Îndrăgostiților cu oricine alegi să petreci. Jupiter, planeta ta dominantă, se află chiar lângă Venus și te inspiră. În plus, energia Vărsătorului, din casa ta a comunicării, te va face să te exprimi bine și să fii înțelept. Dacă ești singur, poți să-ți găsești partenerul cu ajutorul unei aplicații de dating. O întâlnire virtuală se poate transforma într-o reușită.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

De Ziua Îndrăgostiților, marea energie a Vărsătorului te va face să-ți vrei partenerul alături. Nu aveți întotdeauna șansa să vă așezați și să vă relaxați împreună. Cu cât decorul este mai luxos, cu atât mai bine. Nu-ți fie frică să te lauzi cu unele delicii.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ești în prim plan luna aceasta, așa că profită de energia pe care o ai. Ziua Îndrăgostiților ți se va părea mai picantă. Cu Jupiter, Venus, Mercur, Soarele și Saturn, în prima ta casă, totul va fi despre tine. Aceste planete promit afecțiune și vibrații bune, în afară de Saturn, care te va ține sub control. Dar nu-ți face griji. Te vei simți extrem de magnetic. Fie că ești singur sau într-o relație, așteaptă-te să fii răsfățat tot anul. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ziua Îndrăgostiților începe cu Luna în semnul tău și apoi se mută mai târziu în Berbec. Organizarea unui mic dejun romantic este o modalitate excelentă de a începe dimineața. Cu energia pasională a Lunii în Berbec, vei fi gata pentru o mică joacă erotică în doi.

 

×