x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 09 august 2021. Peștii primesc o ofertă. Vărsătorii sunt pasionali

Horoscop zilnic, 09 august 2021. Peștii primesc o ofertă. Vărsătorii sunt pasionali

de Andreea Lovin    |    08 Aug 2021   •   14:03
Horoscop zilnic, 09 august 2021. Peștii primesc o ofertă. Vărsătorii sunt pasionali

Mesajul zilei pentru toate zodiile este smerenia. Este timpul să fim mai umili și să ne vedem propriile defecte, înainte să arătăm cu degetul spre altcineva. Este posbil să credem că avem doar noi dreptate, însă cel înțelept nu poate fi decât cel care poate avea o viziune de ansamblu.

Berbec

Te vei simți mai bine! Astrele te asigură că toate vor funcționa pentru tine, dacă vei îndrăzni să lași grijile deoparte. Iubirea este foarte importantă pentru tine acum. Poate că există persoane invidioase pe tine și succesul tău în dragoste. Nu lăsa pe nimeni să te demoralizeze. Vei fi ghidat către calea cea bună. Ai încredere în intuiția ta.

Taur

Vezi partea plină a paharului, chiar dacă pare dificil uneori să înțelegi de ce este necesar să treci prin anumite experiențe neplăcute. Universul te asigură că este alături de tine. Ai probleme cu încrederea în ceilalți. De cele mai multe ori, adversarul se află deja în interiorul tău. Ai șansa să treci cu bine un examen.

Gemeni

Ai grijă la disputele cu ceilalți, în special la locul de muncă. Majoritatea neînțelegerilor tale își au originea în problemele pe care le ai acasă. O persoană din trecut poate să-ți facă o vizită. Te vei împăca cu cineva drag. Poate fi o veche iubire.

Rac

Te preocupă mult studiul și înțelegerea vieții. Vrei să cunoști cât mai multe lucruri despre viață și sănătate. Te vei recupera după o perioadă dificilă. Vei avea tendința să acționezi pripit, pe fond emoțional. Cântărește mai bine, înainte să spui ceva la nervi. Ai nevoie de o relaxare profundă.

Leu

Este o zi în care poți fi testat mai mult. Nu este o zi norocoasă, dar trebuie să reziști. Înveți multe lecții acum. O petrecere sau un eveniment recreativ te va înveseli. Poți sărbători ziua cuiva. Lucrurile se vor îmbunătăți curând, doar ai răbdare cu tine.

Fecioară

Ai nevoie de ghidare. Un consilier te poate ajuta să treci peste o problemă care te îngrijorează. Poți primi vești proaste. Totuși, partea frumoasă a zilei este că vei beneficia de o sumă de bani. Așteaptă-te să primești daruri materiale.

Balanță

Vei ajunge la o concluzie! Afacerile tale sunt în creștere. Toate merg bine și îți iei angajamentele în serios. Relația de cuplu poate fi la fel de importantă pentru tine. Poți întâlni o persoană cu intenții bune. Ai o mare deschidere față de ceilalți și poți accesa calea de mijloc pentru ca toată lumea să fie mulțumită în orice situație.

Scorpion

Lucrurile sunt în creștere pentru tine. Încă nu s-a întâmplat ceva ce îți doreai, dar va urma și succesul. Cineva îți poate fura un sărut sau poți să te îndrăgostești. Vei întâlni o persoană nouă. Există multe secrete în viața ta în această perioadă sau vei alege să trăiești discret.

Săgetător

Mintea ta este neclară. Nu știi exact ce să faci. Poți analiza prea mult. Ești foarte sensibil, inclusiv în sănătate. S-ar putea să nu îți placă ceea ce vei auzi de la alții. Nu este un timp bun pentru investiții. Acționează înțelept, nu-ți pierde speranța. Vor veni și alte oportunități, mai fructuoase.

Capricorn

Poți avea dispute la locul de muncă. Rezolvă-ți problemele, nu lăsa nimic să se agraveze. Nu te aștepta ca ziua să fie lină; poate urma ceva imprevizibil. Poți avea schimbări de plan și întârzieri. Ai mai multă grijă de sănătatea ta și nu te mai stresa atât de mult. Dacă te preocupă slăbitul, găsește o variantă mai sănătoasă.

Vărsător

Pasiunea te descrie! Ai idei minunate de afaceri sau pui multă pasiune în munca ta. Poți întâlni o persoană predestinată, posibil să cunoști această persoană deja. Totodată, poți fi mai iritat de ceilalți. Încearcă să menții un echilibru interior. Poți primi și o sumă de bani.

Pești

Dorești mai mult de la viața ta acum. Planul amoros te nemulțumește și este posibil să te vezi mai rar cu persoana iubită. Problema se va rezolva, în cele din urmă. O nouă oportunitate în sfera profesioană poate apărea chiar astăzi. Totul va fi bine! Merită să faci o schimbare în viața ta.

 

×
Subiecte în articol: horoscop 9 august horoscop