x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 octombrie 2021. Scorpionii au chef de ceartă. Vărsătorii fac pe detectivii

Horoscop zilnic, 1 octombrie 2021. Scorpionii au chef de ceartă. Vărsătorii fac pe detectivii

30 Sep 2021   •   12:13
Horoscop zilnic, 1 octombrie 2021. Scorpionii au chef de ceartă. Vărsătorii fac pe detectivii
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Poți obține multe lucruri astăzi. Ești foarte energic. Fii însă atent la manipularea altora. Încearcă să nu faci un spectacol de cunoaștere superioară. Oamenii se vor supăra, chiar dacă intențiile tale sunt bune și ai dreptate.

Taur

Preia controlul asupra deciziilor tale. Este posibil ca oamenii din jur să-ți spună în ce direcție să mergi și ce alegeri să faci, dar în cele din urmă tu știi cel mai bine. Nu mai căuta  la alții îndrumări despre viața ta și găsește soluțiile în interiorul tău. Știi deja răspunsurile.

Gemeni

Vei avea parte de experiențe intense. Mai mulți oameni sunt receptivi și vor să ți se alăture în căutarea ta. Colaborează cu ei și construiește legături puternice. 

Rac

Folosește-ț energia în mod constructiv. Ascultați mai atent lucrurile din jurul tău - oamenii, muzica, cuvintele și chiar păsările. Vei prelua semnificațiile mai profunde din aceste sunete astăzi și le veți simți rezonând în miezul ființei voastre.

Leu

Există lecții importante de învățat astăzi, așa că ascultă cu atenție. Poate  te-ai gândit că alți oameni ar trebui să se dezvolte. Chiar dacă nu le-ai spus aceste cuvinte direct, le-ai gândit pentru tine. Dar poate tu ești cel care are nevoie să se dezvolte. Există ceva important de învățat de la toată lumea.

Fecioară

Astăzi ai parte de o atmosferă destul de agresivă. Lucrurile se pot înfierbânta, așa că fii pregătit pentru explozii de energie intensă care vin de la alții. Spune-le că te deranjează. Ești mult mai sensibil decât arăți.

Balanță

Forța poate să nu fie o parte obișnuită a naturii tale, dar dacă există o zi în care te simți confortabil aruncându-ți greutatea, astăzi este. Preia controlul asupra acțiunilor tale și responsabilitatea pentru consecințe. Fii hotărât și acționează. 

Scorpion

Ai o mare putere astăzi, așa că folosește-o cu înțelepciune. Nimănui nu-i place un bătăuș. Nu apela la tactici agresive. Creează-ți prieteni, nu dușmani. Folosește-ți puterea și abilitățile de conducere pentru a-i ajuta pe ceilalți, în loc să te certi cu ei. Încercă să nu te desparți de cineva drag. Situația este foarte tensionată.

Săgetător

Petrece timpul singur. Dă-ți seama că, dacă rămâi concentrat pe un subiect poți învăța mai multe. Fii profund. Vei avea parte de o conversație uimitoare.

Capricorn

Cuvintele tale au un impact extraordinar astăzi, deci gândește înainte de a vorbi. Este ușor să rănești sentimentele celorlalți dacă nu le iei în calcul. Fii atent în orice conversație telefonică și verifică întotdeauna dacă te-ai exprimat clar. Oamenii se vor deschide către tine.

Vărsător

Dacă trebuie să faci o investigație seroaă, astăzi este ziua. Puterile tale de concentrare sunt mai puternice decât în ​​mod normal și te interesează mai mult ceea ce se află sub aparențe. Asigură-te că ceilalț sunt sinceri.

Pești

Te vei simți puternic astăzi, așa că folosește această energie pentru a avansa la proiectele pe care le ai. Tu conduci lucrările însă ai grijă. Oamenilor nu le plac liderii aroganți. Nu presupune că cineva greșește doar pentru că nu este de acord cu tine.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic