x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 august 2021. Scorpionii sunt indiferenți. Leii au o rezolvare

Horoscop zilnic, 10 august 2021. Scorpionii sunt indiferenți. Leii au o rezolvare

de Andreea Lovin    |    09 Aug 2021   •   12:02
Horoscop zilnic, 10 august 2021. Scorpionii sunt indiferenți. Leii au o rezolvare

Berbec

Sănătatea este pe primul loc! Ai nevoie să-ți faci analizele și să începi să-ți purifici corpul. Purificarea începe întâi de la nivel mental. N-ar strica un detox. Dietele, tratamentele fizice și energetice pot fi necesare. Este posibil să ai grijă de cineva sau să fii mai serviabil în această perioadă. Poți colabora cu ceilalți mai bine ca niciodată.

Taur

Comunicarea este fundamentală. Ești foarte solicitat mental și ai putere mare de convingere. Astăzi, poți fi în postura de a face ceva forțat, deși nu-ți dorești. Pot apărea schimbări de plan. Te vei regăsi cu cineva drag sau te va preocupa rememorarea unor amintiri frumoase. Prietenii sunt foarte importanți în această perioadă. Poți primi un mesaj sau un apel de la cineva neașteptat.

Gemeni

Te vei bucura de plăcerile vieții alături de cineva simpatic. Poți ieși în oraș sau vei avea parte de o întâlnire. Încerci să uiți o situație tensionată pe care o ai în suflet. Nu lăsa conflictele să te afecteze. Ești testat de astre în perioada aceasta, mai ales cu relațiile.

Rac

Aplici foarte ușor ceea ce înveți și te poți face remarcat în studii. Îți vei folosi resursele cu succes și te vei descurca excelent cu orice sarcină. Revederea cu un prieten drag poate fi o supriză plăcută pentru tine. Vei discuta lucruri din trecut. Pot exista mai multe secrete în viața ta. Ai de a face cu o persoană minunată, dar îți va da lumea peste cap.

Leu

Te gândești să faci o schimbare în locuința ta sau să îți cumperi o casă. Preocupările de astăzi sunt predominant domestice. Ai grijă să nu creezi dispute cu cei din familia ta.  Mai sunt lucruri de pus cap la cap, dar vei rezolva totul până la urmă. Vei avea o mare bucurie.

Fecioară

A venit timpul să ierți. Acceptă acele situații din viața ta care te țin prizonier în suferință. A greși este omenesc, dar a persevera în greșeli este demonic. Caută echilibrul și fii corect. Fii deschis să asculți și punctul de vedere al celorlalți. Mândria te descrie.

Balanță

Nu este o perioadă bună pentru investiții. Poți avea pierderi financiare, dacă nu ai grijă. Nu te grăbi cu demararea unui proiect. Mai cercetează, încă nu e timpul pentru o decizie. Lucrează cu psihicul tău, poți fi confuz. Încearcă să treci peste dezamăgiri.

Scorpion

Te simți indiferent. Orice ar fi, renunță la așteptări. A venit timpul să conștientizezi ce vrei cu adevărat. Cât de fericită este viața ta? Ce nu vrei să conștientizezi? Va trebui să te orientezi și să găsești răspunsuri sincere. Toate informațiile se află în interiorul tău.

Săgetător

Îți dispac mult situații din viața ta.  Poți fi mai nemulțumit ca niciodată. Frustrarea poate apărea din cauză că te simți trădat sau rănit de cineva. Simți că lucrurile sunt în defavoarea ta. Ai răbdare cu tine, te afli într-un proces de dezvoltare personală. Vei învăța multe după aceste experiențe din ultimul timp.

Capricorn

Cineva drag se gândește la tine. Poate fi o persoană care te place. Este posibil să fii la începutul unei relații sau să întâlnești o persoană nouă și interesantă în comunitatea din care faci parte, chiar și virtual. Va trebui să fii mai cu picioarele pe pământ, tendința va fi să plutești. Fericirea apare când te aștepți mai puțin.

Vărsător

Te vei implica în activitățile tale cu multă pasiune. Dacă a apărut o persoană în viața ta, își dorește ceva serios. Vei ieși la o cafea sau vei cunoaște persoane interesante. Ești mai solicitat de prietenii tăi, care pot avea nevoie de ajutor. Ai o conexiune puternică cu Universul în această perioadă. Vei trece cu bine peste încercări.

Pești

Vei savura din plăcerile vieții. Meriți să te destinzi și să-ți faci de cap. Poți pleca într-o vacanță. Este necesar să treci pe la medic sau să-ți faci analizele. Atenția trebuie îndreptată către domeniul sănătății. Ai parte de multe oportunități. Folosește-ți discernământul înainte de a alege ceva.

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 10 august