x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 iulie 2021. Vești debusolante pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 10 iulie 2021. Vești debusolante pentru toate zodiile

09 Iul 2021   •   12:43
Horoscop zilnic, 10 iulie 2021. Vești debusolante pentru toate zodiile
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Un apel sau un e-mail neașteptat, și poate nedorit, de la un coleg de muncă ar putea însemna că trebuie să lucrezi câteva ore în plus. Acest lucru ar putea fi frustrant. S-ar putea să simți că cineva profită de tine. Dacă nu ești pregătit, spune nu. Acest lucru nu-ți va afecta relația pe termen lung cu acest coleg. În caz contrar, strânge din dinți și gândește-te la asta ca la o favoare.

Taur

Este posibil să fi economisit pentru ceva ce ți-ai dorit cu adevărat, însă o cheltuială neașteptată te obligă să renunți la o parte din economiile tale și îți va face o gaură în buget. Asigură-te că ai epuizat toate celelalte opțiuni înainte de a apela la rezerve. Aspectele ar putea fi înșelătoare. S-ar putea să găsești și alte resurse la care nu te-ai gândit.

Gemeni

Unele probleme ascunse în casa ta ar putea ieși brusc la suprafață. Ar putea fi vorba despre instalații sanitare, electricitate sau pereți. Va trebui să faci reparații. Cel mai bine este să rezolvi situația imediat pentru că altfel problemele se vor acutiza. Și apelează la meseriași, nu te grăbi să faci tu. Lucrurile de acest fel sunt neplăcute, dar se întâmplă.

Rac

Se întâmplă lucruri ciudate astăzi. S-ar putea să primești mesaje sau mailuri goale și te vei întreba cine se află în spatele lor și ce vrea de la tine. Dar aceste lucruri sunt cauzate mai degrabă de problemele la liniile telefonice sau conexiunile de internet. Deci nu-ț pierde timpul îngrijorându-te. Dacă crezi însă că știi cine încearcă să te contacteze, așteaptă până mâine și contactează-l.

Leu

Un grup din care faci parte ar putea să găsească niște nereguli financiare în operațiunile pe  care le desfășurați îmrepună și îți va cere clarificări. S-ar putea să fie vorba despre unele neglijențe mai degrabă decât uneii fraude însă rezolvarea lor vă va liniști pe toți. Nu te enerva dacă va trebui să cauți serios pentru a găsi documentele rătăciite. Va merita.

Fecioară

Secretele pe care cineva apropiat a încercat să le ascundă ar putea apărea astăzi,. Acest lucru poate sau nu să fie ceva care zguduie pământul dar un control rapid al daunelor te va ajuta. Oamenii din jurul tău sunt mai înțelegători decât crezi, așa că exprimă ce simți. Până mâine ar trebui să treacă. Ai grijă de afaceri și totul va fi bine.

Balanță

Ai putea afla câteva vești ciudate cu privire la prietenii care trăiesc departe. Încercările de a ajunge la aceștia se pot dovedi inutile, cel puțin acum. Respinge gândurile negative iscate în urma veștilor primite  până când vorbești cu ei, deoarece o mare parte sunt informații false. Mâine vei avea mai mult noroc.

Scorpion

Unele informații destul de neliniștitoare despre gândurile și sentimentele unui prieten aii putea să le afli astăzi. Intuiția ta este ma puternică astăzii, așa că ai încredere în instinctele tale. Experiența te va ajuta să-i înțelegi pe ceilalți și să te porți corect. Acest lucru ți-ar putea întări relațiile.

Săgetător

O neînțelegere cu un prieten sau un membru al familiei îți poate provoca confuzie și îți va răni sentimentele dacă nu o clarifici. Comunicarea este cheia. Evită neînțelegerile explicând în detaliu exact de ce ai nevoie sau ce ești pregătit să oferi. Nu presupune că toată lumea știe. Fă acest lucru personal, nu prin telefon sau mail. 

Capricorn

Planurile de realizare a unor sarcini neglijate de mult timp în legătură cu casa pot fi întrerupte de un telefon de la cineva drag care locuiește departe. S-ar putea să fii atât de entuziasmat de apel, încât să nu mai continui treaba. Nu-ți face griji. Vei rezolva mai târziu.

Vărsător

Planurile de a te întâlni cu un prieten apropiat sau un iubit s-ar putea să se amâne dn cauza unor evenmente neprevăzute. Nu renunța, doar reprogramează întrevederea. Acceptă lucrurile așa cum sunt și schimbă-ți programul. Aceste lucruri se întâmplă.

Pești

Un membru al familiei tale și-a reprimat emoțiile negative mult timp și acum le va exprima. Acest lucru s-ar putea dovedi desconcertant, probabil că habar n-aveai de ele. Încearcă să porți discuții oneste. Arată-i că îl înțelegi. Totul va fi bine, în cele din urmă.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic