x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 mai 2021. Balanțele se pregătesc de o nouă relație

Horoscop zilnic, 11 mai 2021. Balanțele se pregătesc de o nouă relație

10 Mai 2021   •   19:50
Horoscop zilnic, 11 mai 2021. Balanțele se pregătesc de o nouă relație
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop 11 mai Berbec

Ziua de marți se concentrează pe începuturi noi pentru nativii din Berbec. După săptămâni în care ai explorat detaliile finanțelor tale actuale, recapeți încrederea în tine și te reconectezi cu abilitățile tale - ești gata să duci lucrurile la nivelul următor. Luna nouă apare astăzi în Taur, oferind o nouă poveste care va fi explorată în luna următoare, în jurul valorii de consolidare a puterii tale de câștig și de creștere a utilizării abilităților tale naturale.

 

Horoscop 11 mai Taur

Luna nouă apare sub semnul Taur, aducând cu sine un potențial puternic pentru dezvoltarea personală. Această situatie îți oferă șansa de a stabili cine ai dori să devii în următoarea perioadă. Este momentul pentru a spune în mod explicit de ce ai nevoie ca să atingi un nivel superior.

 

Horoscop 11 mai Gemeni

Ai avut mai multe probleme în ultimele săptămâni. În această perioadă a anului te confrunți cu stări emoționale de lungă durată, motiv pentru care ai avut nevoie de mai mult timp pe care sa il petreci singur, pentru a procesa. Ziua de marți vine cu o misiune de a te ajuta să te eliberezi și să te reînnoiești, pe măsură ce Luna nouă răsare în Taur. Acest eveniment va concentra energia în luna următoare pe reconectarea cu propriul vostru sentiment de spiritualitate.

 

Horoscop 11 mai Rac

Nu te pierde cu firea acum - ești pe punctul de a atinge măreția! Trebuie să îți concentrezi atenția în luna următoare asupra realizării ambițiilor și a formării de noi alianțe. Acest eveniment astrologic oferă un moment propice pentru stabilirea intențiilor în jurul obiectivelor pe termen lung, așa că ia-ți un moment de pauză, pentru a nota ceea ce te interesează cu adevărat și nu te opri!

 

Horoscop 11 mai Leu

Acesta este momentul pentru a străluci. Deși s-ar putea să nu te simți pe deplin realizat, ești gata să cultivi noi oportunități pe planul carierei. Ziua de marți oferă o poveste nou-nouță despre ambițiile tale în prim planul gândirii tale. Folosește această Lună Nouă pentru a lua decizii importante cu privire la ceea ce dorești să realizezi în domeniul carierei!

 

Horoscop 11 mai Fecioara

O schimbare puternică a percepției asupra vieții este pe cale sa se producă.  Începi să-ți vezi viața dintr-un punct de vedere total nou. Obisnuieste-te cu viziunea ta și nu fii timid în stabilirea unor ținte mari. Aceasta este, de asemenea, o oportunitate mare pentru realizarea de noi proiecte educaționale.

 

Horoscop 11 mai Balanța

Ca Balanță, ești un vesnic indragostit. Uneori devii zgârcit, atunci când vine vorba de a face față schimbului emoțional care apare din când în când. Este momentul pentru o nouă narațiune despre relațiile angajate, pe măsură ce explorezi noi elemente de intimitate și vulnerabilitate în luna următoare.

 

Horoscop 11 mai Scorpion

Relațiile tale se află într-o stare de tranziție. Folosește energia pentru a stabili ce dorești să realizezi sau pe cine să atragi într-o nouă relație.

 

Horoscop 11 mai Săgetător

Acum este momentul să strălucești la locul de muncă. Nu-ți fie teamă să ceri ceea ce dorești în ceea ce privește viața profesională.  Luna Nouă oferă cel mai bun moment al anului pentru stabilirea unor intenții proaspete în ceea ce privește îmbunătățirea sănătății, intrarea într-o dietă constantă și un regim de exerciții fizice sau schimbarea condițiilor de la locul de muncă.

 

Horoscop 11 mai Capricorn

Luna Nouă în Taur apare în această după-amiază, promițând noi narațiuni despre activarea creativă și relațiile romantice de explorat în urmatoarea perioada.  Folosește această energie fertilă pentru a te angaja să găsești noi modalități pentru exprimarea de sine care se concentrează doar asupra ta.

 

Horoscop 11 mai Vărsător

Această perioadă a anului te poate ajuta să pui bazele adecvate vieții tale. Vărsătorii se pot concentra asupra casei, familieI și securității emoționale. Este un moment ideal pentru a stabili unde vrei să trăiești, precum și despre tipul de relații pe care ai vrea să le ai cu membrii familiei.

 

Horoscop 11 mai Pești

Ești gata să înveți ceva nou. Este momentul să explorezi noi domenii ale cunoașterii și să vorbești de un nou proiect. Acesta este cel mai bun moment al anului pentru lansarea proiectelor de scriere sau pentru a te dedica ideilor care necesită rezistență mentală. Poți să explorezi noi domenii educaționale pentru a profita la maximum de această energie incitantă.

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 11 mai