x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 iunie 2021. Săgetătorii sunt tensionați. Vărsătorii nu înțeleg ce se întâmplă

Horoscop zilnic, 12 iunie 2021. Săgetătorii sunt tensionați. Vărsătorii nu înțeleg ce se întâmplă

11 Iun 2021   •   14:49
Horoscop zilnic, 12 iunie 2021. Săgetătorii sunt tensionați. Vărsătorii nu înțeleg ce se întâmplă
Sursa foto: Hepta

Berbec

S-ar putea să fii afectat emoțional de sentimente și amintiri care te leagă de trecut. S-ar putea să te simți blocat care cred că au dreptul să-ți spună cum să-ți trăiești viața. Nu te lasa purtat de astfel de gânduri.

Taur

Mintea ta poate merge în multe direcții diferite, cu idei fantastice despre cum ar trebui făcute lucrurile. Dificultatea constă în comunicarea acestor idei într-un mod care să aibă sens. Alții te pot considera o amenințare la adresa autorității lor. Poate că simt că ideile tale le-ar submina planurile, așa că le resping. Nu renunța. Luptă pentru dreptul tău de a fi ascultat și respectat.

Gemeni

Într-o conversație filosofică sau politică, nu ezita să-ți împărtășești gândurile. Exemplele tale pot fi extreme, dar principiile sunt solide. S-ar putea să te simți acaparat și să vrei să evadezi. Prima ta reacție poate fi schimbarea subiectului. Este mai bine să recunoști că nu știi răspunsul sau nu înțelegi întrebarea.

Rac

Ar trebui să ai o dispoziție bună, deși s-ar putea să-ți fiie greu să te exprimi până la capăt. Poate simți că există cineva care îți urmărește fiecare mișcare. S-ar putea să te simți ca un elev urmărit de profesor. Nu te lăsa intimidat de cei care au un aer inocent. 

Leu

S-ar putea să ai senzația că, în pofida muncii grele pe care ai depus-o, ceva încă lipsește. Mai ai un drum lung înainte, indiferent de obiectivele pe care le-ai atins până acum. Poate că lucrul pe care îl căutați este un moment tandru cu o persoană dragă. Nu căuta depare  ceea ce se află chiar sub nasul tău.

Fecioară

Libertatea poate fi o temă pentru tine. Începi să te întrebi de ce anume încerci să te eliberezi. O persoana? Loc de munca? Angajament? Acestea pot fi chiar lucrurile pe care începi să le căutați imediat ce te eliberezi de ele. Încercarea de a-ți da seama ce vrei și ce ai nevoie în viață este uneori mai ușor de spus decât de făcut. Nu te bloca pe un singur concept. Fă tot posibilul pentru a lua lucrurile treptat.

Balanță

Lichidul ia forma containerului. Chiar dacă acest lucru poate părea cel mai neconvențional mod de a face lucrurile, vei constata că este de fapt un motiv de mare frustrare pentru tine și pentru ceilalți. Este posibil ca oamenii să fie deranjați de faptul că urmezi întotdeauna exemplul altcuiva în loc să iei inițiativa. Încearcă să fii mai asertiv.

Scorpion

S-ar putea să te simți ca un cățeluș care a fost lăsat afară pentru prima dată. Aerul este cald și ești plin de energie. Ești gata să alergi peste câmpuri și dealuri. Din păcate,ai o miză și nu te poți deplasa dincolo de o rază de 10 metri. Inima ta este gata să zboare, dar ceva dincolo de controlul tău te menține acolo unde ești. 

Săgetător

Este posibil să simțiți o tensiune ciudată. Se pare că nimic din ceea ce spui sau faci nu este chiar corect. Oricât ai încerca să faci ceea ce trebuie, nu poți face lucrurile să fie așa cum ți-ai dori. Încearcă să nu ai așteptări prea mari. Poate că nu știi ce este mai bine pentru tine.

Capricorn

S-ar putea să-ți fie greu să-ți menții autodisciplina. Natura ta copilărească vrea să iasă și să se joace. Din punct de vedere emoțional, ești nerăbdător să te eliberezi și să îți urmezi natura jucăușă, instinctivă. Totuși simțul responsabilității te împiedică. Această tensiune internă poate fi cauza iritației dn multe zone diferite ale vieții tale. Fă tot posibilul pentru a-ți recăpăta echilibrul și armonia.

Vărsător

Dacă nu cunoști subiectul discuției, atunci spune. A pune întrebări este o parte importantă a învățării. Nu ar trebui să-ți fie frică să întrebi. Comunicarea poate lua un ton serios, iar discuțiile intelectuale sunt susceptibile să se aprindă. Aduceți subiecte politice la masa de cină și oferiți tuturor șansa de a vorbi în această privință. Nu încerca să schimbi subiectul pentru a evita conversația.

Pești

Ai putea fi timid atunci când vine vorba de a-ți exprima emoțiile. Acest lucru ar putea fi ceva rar pentru tine. S-ar putea ca alte persoane să se întrebe dacă ceva nu este în regulă. Adevărul este că s-ar putea să simți că ai nevoie să te calmezi și să-ți concentrezi mai mult atenția spre interior, în loc să o direcționezi spre exterior. Nu privi la alții pentru a-ți rezolva problemele. Treci doar printr-o perioadă introspectivă.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop