x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 noiembrie 2020. Lăsați întreaga lume să știe exact ce simțiți adânc în inima voastră!

Horoscop zilnic, 13 noiembrie 2020. Lăsați întreaga lume să știe exact ce simțiți adânc în inima voastră!

12 Noi 2020   •   21:25
Horoscop zilnic, 13 noiembrie 2020. Lăsați întreaga lume să știe exact ce simțiți adânc în inima voastră!
Sursa foto: Hepta

Berbec

Ai energia necesară pentru a lua inițiativa și a începe o nouă aventură! Desprindeți-vă de vechile apucături și veți descoperi cel puțin o nouă oportunitate de explorare. Aflați mai multe despre unul dintre hobby-urile sau interesele dvs. Este timpul să devii un expert în ceea ce îți place să faci. A merge cu bicicleta este bine, dar de ce să nu te antrenezi pentru o cursă? Acesta este momentul să te forțezi.

Taur

Nu puteți pune prea multă bază pe primele impresii. Oamenii care ar putea părea aroganți sau pompoși atunci când veți intra în contact cu ei ar putea fi iubiți în viața lor de zi cu zi. Trebuie să luați în considerare contextul și să la dați încă o șansă. Poate că aveau o dispoziție proastă, poate că aveau dureri de cap sau poate că au încercat să-și ascundă nesiguranțele. Trageți o concluzie prea repede și ați putea pierde cunoașterea unei persoane interesante.

Gemeni

A lua un rol subordonat într-o relație s-ar putea să nu vă fie foarte confortabil acum, dar aceasta este o oportunitate importantă pentru voi de a învăța. Lasă-ți ego-ul deoparte și asculta-ți persoana care se ocupă astăzi. Ei știu despre ce vorbesc și vă pot învăța ceea ce trebuie să știți pentru a ajunge unde doriți să fiți.

Rac

Ai tot timpul și energia pe care ai așteptat-o ​​pentru a-ți investiga opțiunile. Indiferent dacă doriți să mergeți mai departe într-un loc de muncă, într-o relație sau într-o dezvoltare personală, nu veți ajunge nicăieri fără a formula mai întâi un plan și astăzi este ziua de a o face. Gândiți-vă la plan în ansamblu și acceptați faptul că poate exista un anumit nivel de risc implicat. Cu cât riscul este mai mare, cu atât este mai bună și mai mare recompensa.

Leu

Dezlănțuiți toate emoțiile și lăsați întreaga lume să știe exact ce simțiți adânc în inima voastră! Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la ce vor crede oamenii. Oamenii din jurul tău sunt gata să audă ce ai de spus și îți vor gestiona mărturisirile cu grijă. Este timpul să-ți împărtășești sentimentele reale cu onestitate. Ascunderea adevărului nu face decât să îți provoace stres și să derutezi persoanele cărora le pasă de tine.

Fecioara

Tu și o persoană de autoritate din viața voastră ați putea ajunge la un acord. Nu vei primi tot ce îți dorești, dar ar trebui să fii fericit cu tine însuți. Cu siguranță te respectă pentru asta. Nu vă lăudați cu colegii cu relațiile pe care le construiți. Nu numai că este neprofesionist, dar ar putea transmite un mesaj greșit despre modul în care avansați. Lasă munca ta să vorbească pentru tine.

Balanța

Deveniți mai creativi cu comunicarea dvs., fie că este vorba de telefon, prin SMS sau e-mail, pe blogul dvs. sau chiar față în față. Comunicarea clasică este mult prea plictisitoare pentru tine! Inteligența ta sclipitoare are nevoie de mai mult spațiu pentru a te exprima din primul moment, mai ales dacă conversezi cu cineva pe care ai vrea să-l cunoști mult mai bine. Acest lucru îi va pune pe oameni în pielea ta și îi va ajuta să înțeleagă exact ce vrei să spui.

Scorpion

Onestitatea ta te separă de ceilalți oameni acum și te face remarcat într-un mod foarte bun. Toată lumea din jur încearcă să mângâie ego-ul cuiva. Știți însă că, dacă nu câștigați ceva corect, nu merită să aveți. Trebuie să trăiești o viață în care să știi că poți să susții tot ceea ce spui. Este eliberator!

Săgetător

Încercați să fiți mai generoși în evaluarea dvs. față de alte persoane. Nu toată lumea poate fi la fel de importantă ca și tine acum și cu cât îți dai seama mai repede cu atât mai bine. Lucrează doar în ritmul și capacitatea lor. În loc să te frustrezi să aștepți ca oamenii să te ajungă din urmă, du-te și ai grijă de alte lucruri. Vor simți mai puțină presiune și te vei simți mai puțin restricționat. Este în regulă să pleci singur. Le arată oamenilor că ai încredere în ei.

Capricorn

Sunteți la mare căutare. Toți își doresc să petreacă ceva timp cu tine și ar putea fi dificil să-ți dai seama cui să spui da și pe cine să amâni pentru mai târziu. Dați prioritate mai întâi oamenilor prietenoși. Oamenii care au fost întotdeauna flexibili cu dvs. în trecut. În ceea ce privește oamenii care sunt prea pretențioși și se comportă ca și când ți-ar face o favoare invitându-te undeva? Spune-le să mai încerce din nou data viitoare.

Vărsător

Există unii oameni pierduți în jurul tău și îți caută îndrumarea. Cu siguranță, ar trebui să-i ajuți dacă îți cer acest lucru, dar nu te implica prea mult în problemele lor personale. În schimb, ar trebui să te concentrezi pe a te menține pe propria cale. Știi unde mergi, așa că îndreaptă lucrurile în direcția corectă și continuă. Nu te lăsa prins de problemele altora.

 

Pești

Cineva care îți place cu adevărat îți poate oferi ceva care crede că este un cadou minunat. Din păcate, crezi că este o povară mare. Sigur, vor încerca tot posibilul să îmbrace acest cadou suficient pentru a-l face plăcut. Anunțați-i că, dacă au nevoie de ceva de la voi, ar trebui să-l ceară direct. Toate aceste scheme sunt prostești și puțin umilitoare pentru amândoi.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic