x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 septembrie 2021. Sprijin important din partea partenerului

Horoscop zilnic, 14 septembrie 2021. Sprijin important din partea partenerului

13 Sep 2021   •   18:24
Horoscop zilnic, 14 septembrie 2021. Sprijin important din partea partenerului
Sursa foto: Lucian Alecu

Berbec

Mai ai timp să te gândești la mare și să găsești soluții adecvate la posibilele probleme. Pune la treabă creierul și acționează! Dacă norocul nu îți este suficient, cel puțin fii cel mai pregătit și cel mai bine dispus în ceea ce privește starea de spirit.

 

Taur

În a doua parte a zilei, vei fi plăcut de Lună și eficiența ta se va îmbunătăți dramatic. Curând și bine ... se poate întâmpla! Ai avut o mare pasiune, dar nu știi cum să transmiți mesajul? Încearcă să utilizezi social media!

 

Gemeni

Încearcă să te simți liber să-ți exprimi opiniile. Este adevărat că, în mai multe ocazii, va trebui neapărat să ajungi la un compromis. Concentrează-te pe realizarea eficientă a unui punct la un moment dat. Rezultatele te vor uimi.

 

Rac

Dacă primești un avertisment, ar fi de puțin folos să îl ignori, să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic și să continui ca și cum nimic nu ar fi în calea ta. Mișcări bune în câmpul afectiv: dacă partenerul te sprijină, cu siguranță vei avea un avantaj.

 

Leu

Nu te mulțumi cu ceea ce știi deja și nu te așeza pe lauri. Nimic nu e gata câștigat. Nu e bine să pierzi o oportunitate bună! Un pic de noroc nu dăunează, deși ar fi mai bine dacă totul ar merge conform logicii tale.

 

Fecioara

Opoziția Soarelui față de Neptun te va face să scapi cu imaginația ta, unde realitatea nu te satisface atât de mult. Dar este o tactică complicată. Atragerea unei dezamăgiri s-ar putea dovedi a fi dureroasă. Dacă o poți evita ... nu întârzia.

 

Balanța

Trebuie să profiți de ultimele ore ale Lunii zâmbindu-ți, pentru a începe un nou proiect care îți este aproape de inimă și pe care nu îl poți amâna. Mai bine să cheltuiești puțin mai mult fără să te gândești prea mult la asta, mai degrabă decât să te ții mereu de o obsesie.

 

Scorpion

Lasă-te ghidat de planeta afecțiunii și a iubirii, cu privire la cele mai importante alegeri și cu siguranță nu vei regreta. Gândește-te la o nouă culoare pentru pereții casei: foloseștei culori moi, perdele luminoase și accente strălucitoare.

 

Săgetător

Optimismul tău proverbial este amplificat de bunăvoința dintre Lună și Jupiter, atât de mult încât îți permite să rezolvi problemele. Conflictele se topesc ca zăpada la soare, folosind o discuție ușoară cu o notă delicată de umor.

 

Capricorn

Vei găsi cuvintele potrivite, dar, mai presus de toate, vei putea exprima afecțiunea și tandrețea de care partenerul tău are mare nevoie în acest moment. Îndreptă-ți atenția către oamenii pe care îi iubești și, de asemenea, calibrează-ți planurile de viitor asupra lor.

 

Vărsător

Datorită sextilului lunar cu Jupiter, s-ar putea să te simți norocos și să riști să faci un pas mare. În probleme serioase, fii foarte atent. Ai găsit oameni minunați în jurul tău, gata să-ți dea sfaturi. De ce nu o ceri?

 

Peşti

Posibilitatea de a lua o decizie greșită este încă foarte mare din cauza Soarelui vizavi de Neptun. Dar, înainte de a îți face griji pentru ceva, gândește-te la asta. Nu te grăbi la concluzii - este posibil ca situația să nu fie ceea ce pare.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 14 septembrie