x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 septembrie 2021. O zi ușoară și distractivă pentru toate semnele

Horoscop zilnic, 15 septembrie 2021. O zi ușoară și distractivă pentru toate semnele

14 Sep 2021   •   12:25
Horoscop zilnic, 15 septembrie 2021. O zi ușoară și distractivă pentru toate semnele
Sursa foto: Unsplash.com

Berbec

Ai chef de petrecere astăzi. Este o zi pentru activități ușoare, sociale și distracție cu prietenii. Nu-ți face griji dacă lucrurile nu par raționale. Uneori cel mai puțin probabil traseu este cel mai bun. Nu ignora fantezia și lucrurile bizare. Fă o plimbare.

Taur

Ești piesa lipsă din puzzle, astfel încât ceilalți așteaptă răspunsuri de la tine. Vestea bună este că le vei avea. Ai incredere in tine. Nu-ți fie frică să greșești dacă apelezi la imaginație. Acesta poate fi răspunsul.

Gemeni

S-ar putea să te confrunți cu probleme dacă cercetezi lucrurile prea mult. Lasă-le ușoare pentru că, în mod ironic, cu cât te străduiești mai mult, cu atât vei întâmpina mai multe obstacole. Renunță la control și lasă-le să curgă. 

Rac

Spune-le celorlalți dorinețele tale. Comunicarea și informațiile sunt elemente cheie. Lucrurile se pot mișca rapid, așa că fii atent în jurul tău. Cele mai bune lucruri în viață pot veni din capriciu.

Leu

Nu mai planifica și începe să acționezi. S-ar putea să existe presiune pentru a renunța la rutină și a te aventura. Deși s-ar putea să nu fie modul tău obișnuit de a face lucrurile, cu siguranță nu este un motiv să nu faci asta. Lasă-ți mintea să exploreze tărâmuri noi. Simte-te liber să pui în practică un vis mai vechi. Reaprinde-ți pasiunea pentru viață.

Fecioară

Răspunsul pentru tine astăzi este „da”. Explorează, întinde mâna și extinde-ți mintea către colțurile îndepărtate ale lumii tale și nu numai. Nu este nevoie să fii legat de realitate. Nu te limita la gândirea liniară. Informațiile pe care le primești ar trebui să fie extrem de utile pentru realizarea celor mai sălbatice vise.

Balanță

Astăzi ar trebui să iei măsuri în aspecte de viață unde de obicei este liniște. Cu cât îți explorezi mai mult mintea, cu atât te vei simți mai sigur în realitate. Fii încrezător în visele tale. Aceasta este o zi pentru a te conecta cu ceilalți. Răsfață-te și bucură-te.

Scorpion

Există o aromă ușoară, înălțătoare, pe care ar trebui să o prinzi și să te ocupi de ea. Vei descoperi că te încurajează să realizezi mai mult. Prinde oportunitățile care îți apar dar ai grijă să nu acționezi pe baza unor informații greșite. 

Săgetător

Încearcă să nu iei lucrurile prea în serios. Păstrează liniile de comunicație deschise și nu ignora lucrurile care nu te atrag de la început. Visează și nu te limita gândindu-te că ideile tale radicale nu au nicio bază în realitate.

Capricorn

Este o zi extraordinară pentru tine. S-ar putea să descoperi că visele se pot împlini. Străfulgerările tale strălucitoare de inspirație pot veni din capriciu, așa că fii gata să le primești. Geniul din tine tânjește să izbucnească.

Vărsător

Nu te descuraja că nu primești  ce îți dorești. Ai și tu o bucată de plăcintă. Îți va veni și ție timpul dar nu astăzi. În timp ce îți dorești să ai parte de tandrețe, ceilalți vor să păstreze lucrurile superficial. Vezi-ți de propria ta lume și nu te mira că alții nu vor să te urmeze.

Pești

Fă-ți timp să vorbești cu prietenii tăi. Este o zi importantă să acorzi atenție  celor pe care îi iubești. Păstrează lucrurile ușoare. Exprimă-te și asigură-te că prezența ta îi va bucura pe ceiilalți. Lumea este scena ta, deci acționează în rolul care te bucură cel mai mult, adevăratul tău sine.

×