x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 iulie 2021. Singurătatea este preferată de toate zodiile

Horoscop zilnic, 16 iulie 2021. Singurătatea este preferată de toate zodiile

15 Iul 2021   •   11:58
Horoscop zilnic, 16 iulie 2021. Singurătatea este preferată de toate zodiile
Sursa foto: Hepta

Berbec

Mai mult decât de obicei, probabil că vrei să fii singur astăzi. Deși ai promis că vei participa la o petrecere sau la o întâlnire, acum ideea te irită. Vrei să te ocupi de anumite sarcini sau proiecte ori poate dorești să mergi la un antrenament și să eliberezi o parte din tensiune. Dacă faci mișcare, s-ar putea să ai chef să ieși în oraș mai târziu.

Taur

Deși în mod normal ești o persoană sociabilă, care se simte cel mai confortabil în compania altora, astăzi și tu preferi preferi să fii singur. Poate ești apăsat de griji legate de locul de muncă. Probabil ai nevoie de odihnă, dar și o plimbare te ajută.

Gemeni

Astăzi te simți mai relaxat decât de obicei. Prietenii te pot invita la terasă, dar este puțin probabil să accepți oferta. S-ar putea chiar să te simți puțin iritat. Aceasta este o zi minunată pentru a te ocupa te proiectele tale. Te concentrezi bine iar activitatea fizică ameliorează stresul.

Rac

S-ar putea să existe tensiune în aer fără niciun motiv. Membrii familiei ar putea părea preocupați de probleme pe care nu le pot defini. Deși vei încerca să-i înveselești, nu prea reușești. Nu te enerva. Astăzi este o zi minunată pentru jogging, pentru un curs de cardio sau pentru a te relaxa.

Leu

Vei primi niște apeluri telefonice misterioase, cei din jurul tău vor fi necomunicativi iar tu te simți mai nervos decât de obicei. Însă te vei detensiona cu o plimbare. Dacă vrei să scrii ceva, acum este momentul.

Fecioară

S-ar putea să apară confuzii cu privire la chestiuni legate de bani. Poate trebuie să verifici tranzacțiile anterioare dar nu-ți face griji. Lucruriile sunt în regulă și te ve lămuri. S-ar putea să ai niște vise intense în seara asta. Scrie-le. Veți dori să-ți amintești mai târziu, deoarece acestea ar putea dezvălui multe despre situația ta actuală. De asemenea, îți vin idei despre proiecte viitoare.

Balanță

Cineva apropiat de tine s-ar putea să pară ocupat și poate cam dificil. Nu lua asta personal. Această persoană are propriile probleme, pe care nu vrea să le împărtășească. S-ar putea să fii puțin tensionat dar nu-i nimic. Fă o plimbare sau mergi la sala de sport.

Scorpion

S-ar putea să te simți cam încordat și probabil nu vei înțelege de ce. Motivul? Planetele. S-ar putea să te enervezi din nimic. Încearcă să elimini tensiunea făcând o plimbare scurtă.

Săgetător

Probabil că nu ai avea chef să socializezi, chiar dacă prietenii vor să vă întâlniți. Astăzi nu ai răbdare și te va irita orice. Nu este o zi bună pentru activități de grup sau petreceri. Fă mișcare și apoi odihnește-te. Te vei simți mult mai bine după aceea.

Capricorn

S-ar putea să fii în centrul atenției la un moment dat. Deși în mod normal nu te-ar deranja, astăzi s-ar putea să te enerveze. Când toată lumea te privește și se așteaptă să zici ceva, spune scurt și retrage-te. Mergi la bibliotecă și citește ce te interesează. Acest lucru îți va reduce stresul.

Vărsător

Astăzi poate că vrei să rămâi singur cu gândurile tale. Relaxarea cu o carte bună ar putea fi ce ai nevoie. Zgomotul și cererile, care nu te deranjează de obicei, s-ar putea să te irite, așa că cel mai bine este să stai singur. Fă o plimbare pentru a ușura tensiunea.

Pești

Îngrijorările legate de bani s-ar putea să fie mai mari decât în mod normal. Deși s-ar putea să te descurci bine, totuși nu știi cât timp âți vor ajunge economiile. Probabil te vei liniștit după ce îți faci socotelile. Cererile celorlalți despre petrecerea timpului împreună te enervează, așa că cel mai bine este să facii sport ori să ieși la plimbare singur.

 

×