x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 iunie 2021. Gemenii sunt fericiți. Fecioarele trebuie să lucreze în echipă

Horoscop zilnic, 17 iunie 2021. Gemenii sunt fericiți. Fecioarele trebuie să lucreze în echipă

16 Iun 2021   •   14:00
Horoscop zilnic, 17 iunie 2021. Gemenii sunt fericiți. Fecioarele trebuie să lucreze în echipă
Sursa foto: Hepta

Horoscop Berbec

Astăzi vei fi mai activ în relațiile cu ceilalți. Este posibil să-ți faci prieteni noi sau să te bucuri de cei vechi. Și viața ta amoroasă va fi mai activă. În următoarele săptămâni te vei simți mai echilibrat și mai bine dispus. Profită de acest lucru.

Taur

În ultima lună ai ieșit în evitență și ți-a arătat personalitatea. Acum intri într-o perioadă de consolidare. Este ca și cum ai fi conceput un produs, l-ai creat și acum sfârșit gata să îl introduci pe piață. Vei primi toate recompensele pe care le-ai câștigat prin muncă grea.

Gemeni

Astăzi începe o perioadă foarte plăcută. Vei fi fericit. Ve fi încrezător și carismatic. Ți-ai epuizat o mulțime de rezerve în ultimele luni, așa că este momentul să sărbătorești !

Rac

Este un moment bun pentru a scăpa de tot ce stă între tine și atingerea obiectivelor pe care le ai. Mai există un singur obstacol dar poți să-l lași acolo. Nu este ceva ce trebuie să depășești. Bucură-te de tot  ce ai realizat.

Leu

Semnele spun că te așteaptă câteva săptămâni avantajoase. Ai muncit din greu în ultima vreme și este firesc să fi ajuns în sfârșit la această etapă. Vei putea măsura distanța pe care ai parcurs-o și îți poți evalua puterea. Orice ai face, crede în lucruri mari !

Fecioară

Universul îți cere să depui mai mult efort. Dacă faci acest lucru, va trebui să te întorci pe Pământ și să te alături celorlalți, deși sunt simpli muritori. S-ar putea să pui preț prea mare pe independența ta și să te îndepărtezi de oameni. N-ar fi rău să te alături semenilor tăi și să te implici într-o cauză mai mare decât tine. Acceptă să lucrezi în echipă. 

Balanță

Vei căuta propriul spațiu fizic sau intelectual. S-ar putea să-ți pui întrebări filosofice. Sau poate te gândești să faci o călătorie lungă. Vei ajunge în China ? În acest moment, doar stelele știu.

Scorpion

Navigând prin viața ta emoțională, s-ar putea să simți că ai făcut un efort mare în ultima lună. Ai fost disponibil și conciliant și ai făcut tot posibilul pentru a menține armonia în relația ta. Și eforturile tale au dat roade. Acum simți nevoia de mai multă spontaneitate. Se pare că omul întreprinzător și nesăbuit s-a întors ! Mergi mai departe, meriți să te aventurezi, după toată această perioadă disciplinată.

Săgetător

Universul tău emoțional va străluci din nou cu energie pozitivă. Te vei întâlni cu mai mulți oameni, iar întâlnirile tale vor fi plăcute, emoțional și intelectual. Cu toate acestea, luna viitoare este promițătoare pentru tine. Două lucruri cheie de anticipat sunt plăcerea și senzualitatea.

Capricorn

Pentru tine următoarele săptămâni prezic o perioadă de timiditate. Probabil că veți ieși mai puțin și te vei întâlni cu mai puțini oameni noi. Dar orice relație pe care o vei lega, va fi mult mai intensă decât de obicei. Luna viitoare este destul de promițătoare, deși este posibil să trebuiască să-ți reajustezi unele atitudini.

Vărsător

Poate că ai petrecut ultimele săptămâni explorând alte orizonturi, întâlnind oameni noi, ieșind mai des sau făcând excursii scurte. Dar există o schimbare semnificativă de ritm. Acum vei sta confortabil acasă. Vei descoperi că simți nevoia să te stabilizezi o vreme. Vei avea parte de momente plăcute.

Pești

Este posibil să te bucuri de o schimbare a ritmului și a calității vieții, începând chiar de acum. Simți nevoia să ai relații mai profunde cu ceilalți. Poate că ar trebui să restabilești contactul cu câțiva prieteni din trecut. După o pauză, este posibil să ai câteva legături de reparat. Așteaptă-te la o perioadă dedicată ștergerii pânzelor de păianjen din viața ta emoțională pentru a lăsa loc pentru lumină și speranță. 


 
×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop