x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 iunie 2021. Gemenii suferă în secret. Taurii au o zi minunată

Horoscop zilnic, 18 iunie 2021. Gemenii suferă în secret. Taurii au o zi minunată

17 Iun 2021   •   16:51
Horoscop zilnic, 18 iunie 2021. Gemenii suferă în secret. Taurii au o zi minunată
Sursa foto: Hepta

Berbec

De fiecare dată când abordezi un subiect sensibil, important sau profund, cineva îl dă la o parte ? S-ar putea să simți că nu relaționezi bine cu ceilalți. Poate că vrei să mergi în profunzimea lucrurilor, în timp ce alții preferă să rămână la suprafață. Există metode să vedeți lucrurile la fel și să faceți față împreună problemelor. Găsește oameni care să fie pe aceeași lungime de undă cu tine, decât să lupți împotriva celor care abordează lucrurile diferit.

Taur

Aceasta este o zi minunată pentru tine. Te simți puternic emoțional dar te simți cam obosit, așa că simulează o durere de cap și rămâi acasă fără să faci nimic. În loc să analizezi totul și să critici viața celorlalți, privește-o pe a ta și vezi ce alegeri poți face chiar acum. ia cea mai bună decizie pe baza resurselor de care dispui. 

Gemeni

Nimic nu pare să fie așa cum vrei. Rațiunea îți spune că lucrurile sunt în regulă și ai undă verde pentru a-ți continua planurile . Dar există o voce mică în interiorul tău care șoptește altceva. Poate că te gândești la vreun defect. Poate ignori o suferință din dragoste ținând-o secretă, în loc să o lași să iasă.

Rac

Vei fi surprins de evenimentele, gândurile și conversațiile pe care le ai. De cele mai multe ori, îi urmărești pe ceilalți. Mergi cu fluxul. Ești relaxat și mulțumit de aproape orice. Astăzi, însă, vrei să preiei conducerea și să le arăți altora cum ar trebui făcute lucrurile. Oamenii ar fi nebuni să nu te urmeze azi.

Leu

Deși aceasta poate fi o zi în care tot ce vrei să faci este să te relaxezi, s-ar putea să nu poți. Poate vre isă faci curățenie în  casă, să redecorezi sau să speli geamurile. Lasă aceste sarcini deoparte. Munca manuală forțată nu este calea de urmat astăzi. Dacă ai de gând să-țo consumi energia cu ceva, distrează-te.

Fecioară

Poate fi o zi făcută doar pentru tine. Te simți puternică și simți că poți dărâma munții.  Abordează toate acele proiecte pe care le iubești, dar ai fost prea speriată pentru a le începe. Ai multă energie și încredere. Veți reuși în aproape orice încerci, așa că nu-ți pierde timpul uitându-te la televizor. 

Balanță

Energia ta poate fi puțin împrăștiată. Deși zilele tale sunt pline de activități, totuși te culci în fiecare seară simțind că nu ai făcut nimic. Este timpul să-ți stabilești prioritățile. Examinează toate lucrurile pe care le faci pentru ceilalți și cele pe care le faci pentru tine. S-ar putea să fii surprins de dezechilibrul pe care l-ai creat. Folosește această zi pentru a face lucruri doar pentru tine.

Scorpion

S-ar putea să te simți blocat emoțional. Poate simți că natura ta sensibilă și iubitoare nu este pe deplin apreciată. Astăzi este energic și plin de viață, dar ai prefera să stai acasă și să te relaxezi. Cea mai bună strategie este să faceți exact asta. Nu lăsa pe nimeni să te convingă în ceva ce nu vrei să faci.

Săgetător

S-ar putea să te simți blocat emoțional. Poate simți că natura ta sensibilă și iubitoare nu este pe deplin apreciată. Astăzi este energic și plin de viață, dar ai prefera să stai acasă și să te relaxezi. Cea mai bună strategie este să faceți exact asta. De ce este atât de greu pentru unii oameni să vadă că a nu face nimic înseamnă a face cu adevărat ceva - relaxare? Nu lăsa pe nimeni să te convingă în ceva ce nu vrei să faci.

Capricorn

Se pare că ț-ai făcut o armură puternică astfel încât să nu arăți nicio slăbiciune. Asta te va ajuta să faci față unei bătălii care se apropie. Undeva, în lumea ta, se dezvoltă un conflict. Poate că nu este evident, poate că nu este mare, dar este acolo. Însă tu dispui de un arsenal mare, iar plictiseala ta spirituală și agresivă este la vârf.

Vărsător

Este posibil să simți că resursele tale sunt epuizate și vrei să capitulezi. Nu renunța încă. Astăzi s-ar putea să nu fie cea mai bună zi din viața ta, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te retragi și să devii pustnic. S-ar putea să trebuiască să fii puțin mai adaptabil.

Pești

Ai mai multă energie decât de obicei, așa că o poți folosi pentru a realiza orice vrei. Ai o capacitate minunată de a transforma o situație proastă într-una bună. Știi exact cum să ridici moralul celorlalți. Anumite probleme pot fi un pic prea emoționale pentru a le rezolva confortabil. Unii oameni au un ton agresiv și combativ. Ține garda sus.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic